www.car.cz
 

Světová premiéra vozu Audi Q7 i písně na autosalonu IAA ve Frankfurtu nM
     8.10.2005 09:28 - tisková zpráva


„Streets of Tomorrow“ – song pro nové Audi Q7
· Carla Vallet „tváří“ a „hlasem“ nového Audi Q7
· Světová premiéra vozu i písně na autosalonu IAA ve Frankfurtu nad Mohanem

Audi Q7 je v mnoha ohledech unikátním vozem a jedním z momentů, kterým dává svoji výjimečnost najevo, je i způsob, jakým se prezentuje. Důležitou součástí představování nového SUV modelu je i píseň „Streets of Tomorrow“ složená, nahraná a nazpívaná speciálně pro chystané Audi Q7. Ve světové premiéře song „Streets of Tomorrow“ zazněl na nedávném autosalonu IAA ve Frankfurtu nad Mohanem, a to v podání zpěvačky Carly Vallet, které se tak stala „tváří a hlasem“ nového modelu.

Vše začalo v červnu tohoto roku, kdy renomovaný hudební producent Leslie Mandoki začal hledat autora hudby a interpreta písně složené speciálně pro nový model Audi Q7. „Hudební svět je dnes jednou velkou vesnicí – všichni významní hráči o sobě navzájem vědí. A tak jsem prolistoval svůj diář, roztočil telefon a za pár dní se ve studiu v Mnichově objevila kompletní špička v oboru: Skladatelé, producenti, zvukoví inženýři – celkem 27 nejlepších specialistů z celého světa,“ vzpomíná Leslie Mandoki.

Bylo to jako když se skládá puzzle – chtěli jsme, aby vše bylo naprosto perfektní, aby píseň dokonale odrážela charakter značky Audi i nového modelu Q7. S každým dílkem našeho puzzle - s každým dokonale provedeným taktem – jsme byli našemu cíli blíž, vždy jsme ale trvali na tom, že vše musí být naprosto perfektní,“ přibližuje Ralph Weyler, člen představenstva automobilky Audi, dva týdny usilovné a zároveň vzrušující práce v nahrávacím studiu se dvěma desítkami muzikantů.

Píseň byla tedy hotová, ale stále chyběla odpověď na tu nejzákladnější otázku: Kdo ji bude zpívat? „Hledali jsme neokoukanou osobnost, ženu, která by se sama stala tváří značky Audi a modelu Q7,“ vysvětluje Stephan Grühsem, ředitel pro komunikaci automobilky Audi. „Kontaktovali jsme nejznámější hledače talentů z branže – a našli jsme Carlu Vallet. Nikdo nevyhovoval našim představám lépe než Carla a její oduševnělý sametový hlas.“ Finální nahrávání písně pro nové Audi Q7 mohlo začít!

Pondělí 12. září 2005, Mezinárodní autosalon IAA ve Frankfurtu nad Mohanem… V expozicí automobilky Audi se slavnostně představuje nový SUV model Q7 a šum stovek hlasů najednou začíná utichat – prostorem se totiž nesou první tóny působivé písně a ve světlech reflektorů se objevuje Carla Vallet. „Streets of tomorrow, so many ways to go…,“ začíná Carla zpívat či spíše vyprávět příběh o hledání nových horizontů. Ano - existuje spousta cest a jen odvážní a progresivní dojdou až do vytyčeného cíle – tak odvážní a progresivní, jako je Q7, první SUV model značky Audi. Tento model má před sebou jedinou cestu – cestu vzhůru!

Import Volkswagen Group s.r.o., Divize Audi/Public Relations,

Jan Klíma, AC&C Public Relations

Tiskové informace, ceníky a technická data v el. podobě najdete na www.audi.cz


Audi je celosvětově uznávaným předním konstruktérem a výrobcem automobilů prestižní třídy. Prodeje Audi už jedenáct let nepřetržitě rostou, v roce 2004 automobilka Audi prodala 779 441 vozů, přičemž 70 procent z tohoto množství automobilka exportovala mimo Německo. Nejvýznamnějším exportním teritoriem Audi jsou USA, kde se vloni prodalo 77 917 vozů. V současné době u Audi pracuje přes 50 000 zaměstnanců.
 
Také v ČR si Audi už řadu let drží čelní pozici mezi importéry vozů prestižní třídy. Celkem 2140 vloni prodaných automobilů znamená téměř patnáctiprocentní nárůst oproti předchozímu roku. Prodeje Audi v ČR už desátým rokem nepřetržitě rostou, loňský výsledek je tedy novým prodejním rekordem na tuzemském trhu.

Systém quattro slaví v tomto roce 25 let své existence.
Nejvíce vozů s pohonem všech kol  prodalo v roce 2004 v ČR Audi!

Prostřednictvím programu „auto-plus“ se rádi postaráme o bezproblémový  výkup ojetého vozu. Program „auto-plus“ je garantovaný společností Import Volkswagen Group s.r.o. oficiálním dovozcem vozů Audi.


PR


 
 
Fotogalerie:   I.Rallye Fulnek od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose