www.car.cz
 

Scania získala ocenění za bezpečnost
     10.10.2005 13:57 - tisková zpráva


Praha, 10. října 2005Společnost Scania obdržela Mezinárodní cenu prince Michaela za bezpečnost na silnicích. Švédskému výrobci nákladních vozidel se tak dostalo ocenění za jeho dosavadní práci a dlouhodobé úsilí při zvyšování standardů v oblasti bezpečnosti silniční dopravy, prostřednictvím programů na podporu a školení profesionálních řidičů a neustálého zdokonalování nákladních vozů Scania.

 

„Snaha o větší bezpečnost silničního provozu je nedílnou součástí tradice, image a strategie značky Scania. Tento přístup prosazujeme celosvětově. Jsme proto velmi potěšeni, že se nám dostalo ocenění za naše dlouhodobé úsilí o zvýšení bezpečnosti, ať už jde o inovace či vzdělávání a školení řidičů nákladních vozů,“ prohlásila Cecilia Edstöm, viceprezidentka Scania, divize Corporate Relations.

 

Cena byla zástupcům společnosti Scania předána na semináři o bezpečnosti, který se konal koncem září v Londýně.

 

Původní Ceny prince Michaela za bezpečnost (Prince Michael Road Safety Awards) jsou udělovány od roku 1987 s cílem podpořit bezpečnost silničního provozu ve Velké Británii. Mezinárodní cena prince Michaela se dnes uděluje výjimečným projektům z celého světa.

 

 

 

Scania Czech Republic s.r.o.                                     Mmd Public Relations Czech Republic

Martina Jirásková                                                     Radka Strachotová

 

 

    www.scania.cz


 
 
Fotogalerie:   Minibiky pohledem Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose