www.car.cz
 

Áčka v Bratislavě úspěšná: Hranice 5 000 prodaných automobilů překonána!
     13.10.2005 10:23 - tisková zpráva


Bratislava 13. října 2005 - Největší autocentrum na Slovensku, bratislavské Autocentrum AAA AUTO, překonalo hranici 5 000 prodaných automobilů. Tohoto rekordního výsledku dosáhlo za pouhých 7 měsíců provozu od počátku března tohoto roku do konce září.

„Výsledky prodejů i nadále vysoce převyšují naše očekávání. Podle našich původních plánů jsme počítali s dosažením 5 000 prodaných vozů až koncem roku,“ říká předseda představenstva AAA AUTO Anthony James Denny a dodává: „Potěšilo mě, že trh zareagoval na náš vstup tak rychle a že jsme byli enormní poptávkou v podstatě donuceni měnit naše plány.“

Díky tomu také získalo zaměstnání o 50 osob navíc. Autocentrum AAA AUTO se v brzké době zásadním způsobem rozroste: nové pozemky o rozloze 3 000 m2, sousedící s autocentrem, podstatně rozšíří stávající prodejní plochu. Společnost v současné době navíc uvažuje o přikoupení dalších 5 000 m2, které by umožnily ještě rozsáhlejší rozšíření prodejní plochy, operační plochy pro výkup a dílenského zázemí.

Vzhledem k vysoké poptávce po vozech a službách Autocentra AAA AUTO bude v horizontu měsíců následovat otevírání dalších autocenter na území Slovenska, a to v Žilině a v Košicích.

I v těchto městech plánuje společnost nabídnout zákazníkům plnou škálu svých služeb, z nichž v interním průzkumu spokojenosti oceňovali klienti AAA AUTO zejména širokou nabídku kvalitních a dostupných vozů, 100% garanci legálního původu na každý vůz, pojistku provozuschopnosti CarLife, dostupnost úvěrů a hotovostní výkup.

 


Magdaléna Drsová
Tisková mluvčí
AAA AUTO a. s.


 
 
Fotogalerie:   A1 GP na Lausitzringu 2005 a Enge, archiv BPA

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose