www.car.cz
 

Nejlepší jezdci FREESTYLE motokrosu míří na dva dny do Sazka Areny
     14.10.2005 09:08 - Pavel Jelínek


Nejen česká špička takzvaného freestyle motokrosu, ale také jeden z nejlepších jezdců planety Američan Nate Adams míří do Prahy a konktétně  do Sazka Areny. Stane se tak zhruba za měsíc.

Kvůli údajnému velkému zájmu fanoušků se akce letos uskuteční dokonce ve dvou dnech, v sobotu 19. a v neděli 20. listopadu. Diváky zde čekají  salta na motorkách, různé triky i třeba skoky, nazývané polibky smrti. Celkem by se na akci mělo objevit více než  tucet jezdců.

Z našich  pořadatelé počítají s Petrem Kuchařem, ale i třeba s mladíky Liborem Podmolem a Martinem Koreňen, kteří  již také   umějí i třeba salto. Jak známo, Kuchař předvedl  salto i ve velmi omezených prostorách letos v brněnském Rondu. Dvakrát  se mu to povedlo a potřetí nedotočil stroj  a spadl na  ústa. Nicméně  na frestyle nezanevřel a skáče  dál.

Hlavní hvězdou akce ale bude ďábelský Nate Adams. Lístky lze koupit na sběrných místech Sazky nebo také nemusíte nikam chodit  a můžete nakupovat na internetu. Konkrétně na stránkách http://www.sazkaticket.cz/.

Ještě  dříve se taktéž v Praze uskuteční další akce - MONSTER JAM. Při ní se 29. a 30. října na stejném místě představí z Ameriky známá automobilová mostra.


 
 
Fotogalerie:   Výstava Dědeček automobil 2004

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose