www.car.cz
 

OMV Rally Waldviertel pojede tradičně na dohled našich hranic
     14.10.2005 10:46 - Pavel Jelínek


Již XXV. OMV Rally Waldviertel se rychlé blíží. Pro tuto tradiční rakouskou soutěž je vyhrazen víkendový termín od 27. – 29. 10. 2005. Jak je  již  znázvu zřejmé, akci podporuje společnost OMV a i proti se  na startu objeví také  naše posádka Štěpán Vojtěch a Michal Ernst na voze Peugeot 206 WRC.

Ve stejných barvách (OMW) pojede také světově velmi  úspěšný a ostřílený Manfred Stohl, ale tentokrát na voze Mitsubishi Lancer EVO VIII ve skupině PV a nikoliv s Xsarou WRC.

Favority jsou Raimund Baumschlager a Achim Mörtl s lancerem EVO VIII ve skupině A8, respektive s vozem Toyota Corolla WRC.  Prohnat je chce i Vojtěch.  Na startu se vzhledem k blízkosti soutěže k  Česku objeví také  Vojtěch Štajf se Subaru Impreza, Jáva Javoš se stejným vozem,Tibor Cserhalmi, Vlastimil Neumann, či  Radim Tureček  s Mitsubishi Lancer, dále  Petr Brynda s Felicií KIT i někteří další čeští jezdci.

Připomeňme, že rallye je zčásti šotolinová a tradičně láká mnoho českých fanoušků. Nejinak tomu jistě bude i letos. Mimochodem, jede se  nedaleko  našich hranic a jedna rychlostní zkouška pak téměř po státní hranici Rakouska s Českem.

Osm pátečních RZ se pojede právě v blízkosti našich hranic v okolí měst Litschau a Waidhofen. V sobotu se soutěž přesune do lokalit kolem  města Horn, kde  se jede  zbývajících 9 RZ.


 
 
Fotogalerie:   Labská rallye 2005 od Pavla Paláčka

 
zvětšit
Pech

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose