www.car.cz
 

Karel Abrahám se na australském Phillip Islandu zlepšil o dvě sekundy
     15.10.2005 21:41 - tisková zpráva


Dvouvteřinový skok vpřed

Necelé 2 vteřiny ukrojil Karel Abraham ze svého včerejšího maxima v australském Phillip Island v dnešní druhé kvalifikaci a poskočil tak na 27.příčku startovního roštu.  

Jemný větřík a slunečné počasí, to je to co jste mohli vidět v ranním vysílání přenosu z druhých kvalifikačních jízd z daleké Austrálie. Jenže jak říká klasik, teplo vypadá zcela jinak. Káju Abrahama však může hřát, že již ve druhém volném tréninku dokázal ukrojit jednu další vteřinu ze své ztráty na ty nejlepší. V odpolední druhé kvalifikaci pak k tento výkon nejen zopakoval, ale ještě o pár desetinek vylepšil a tak zítra b brzkých ranních hodinách odstartuje do závodu z 27. příčky.

Karel Abraham:
V ranním tréninku jsem se snažil hlavně naučit se zbývající části trati, které mi nešli. Zajel jsem o 1,1 vteřiny rychleji, ale stačilo to jen na průběžné 31.místo. Cíl závěrečné kvalifikace byl jasný, zrychlit a posunout se směrem nahoru, což se i podařilo. Navíc jsem nezajel jen jedno rychlé kolo.

Drobné problémy jsme měl při brždění z nejvyššího bodu trati /„Lukey Heights“/ do následující vracečky.Trošku mne mrzí, že jsem se nechal v posledním kole předjet Španělem Simonem na KTM, protože mne v poslední rychlé zatáčce zbrzdil a další dobře rozjeté kole tak nevyšlo.“

Postavení na start.roštu:

1  Thomas LUTHI              HONDA             1.37,543
2  Mattia PASINI                APRILIA            1.37,704             
3  Gabor TALMACSI         KTM                   1.37,731
4  Marco SIMONCELLI     APRILIA            1.37.796
5  Mika KALLIO                 KTM                  1.37,906
….
27   Karel ABRAHAM       APRILIA             1.40.082     odstup od prvního v pořadí / -2,539 sec/      


 
 
Fotogalerie:   Labská rallye 2005, Ivo Nesrovnal

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose