www.car.cz
 

Kuba Smrž v Turecku zrychlil, ale zůstal devatenáctý
     22.10.2005 19:32 - tisková zpráva


Stále 3 vteřiny

Kuba Smrž sice proti včerejšku zrychlil, ovšem devatenáctá pozice do závodu mu zůstala.

V dnešní druhé kvalifikaci Kuba Smrž bojoval o to, aby vylepšil svou výchozí pozici pro nedělní závod. Český jezdec pokořil dnes hranici dvou minut jak v dopoledním volném tréninku, tak i v odpolední kvalifikaci. Jeho nejrychlejší kolo bylo o půl vteřiny lepší než to včerejší, ovšem pro posun z devatenácté příčky směrem vpřed to nestačilo. Jeho výchozí pozice do předposledního závodu roku je tak stejná jako před týdnem v Austrálii.

Jakub Smrž:
Ráno se mi volný trénink docela povedl a dokázal jsem se starou gumou jezdit časy lehce nad 2:00 a poslední kolo jsem se dostal pod 2 minuty. Zadní guma měla po volném tréninku 40 kol, což je opět dobrá vyhlídka do závodu. Stejně jako v minulém závodě jsem měl smůlu v kvalifikaci, což mi zkazilo den který celkem slušně začal.

Po pár kolech začal strašně vibrovat předek motorky, tak jsem zajel do boxů v domnění, že se něco stalo s předním kolem. To jsme vyměnili, ale nic se nezlepšilo, takže jsem zajel znovu do boxu a už jsem nechtěl nic riskovat, protože zbývalo 15 minut do konce a vzal jsem si druhou motorku.

 Sice se mi podařilo zrychlit včerejší čas, ale na druhé motorce jsem ani nedokázal vylepšit čas ranní. Docela mě to štve, protože mi to tu jde a dneska jsem chtěl bojovat o třetí řadu. Snad se podaří odstranit závadu a stejně jako minulý víkend dokážu zajet výborný závod po nepovedených kvalifikacích.“

Postavení na start.roštu:
1   Alex DE ANGELIS     APRILIA     1.56,930
2   Casey STONER         APRILIA     1.57,071
3   Hiroshi AOYAMA      HONDA      1.57,198
4   Daniel PEDROSA      HONDA      1.57,390
5   Sebastian PORTO     APRILIA     1.57,408
….
19 Jakub SMRŽ              HONDA      1.59,948  ztráta na prvního / - 3,018 sec/


 
 
Fotogalerie:   Vzpomínka na DTM v Brně 2005 od T. Pospíšila

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose