www.car.cz
 

Prezentační den Cardo Tuning proběhl v Mostě
     24.10.2005 08:41 - Vladimír Rožánek


Při Dni otevřených dveří na autodromu Duhové Energie v Mostě se konala také prezentace závodního teamu Cardo racing. Zúčastnili se jí jezdci, kteří za mostecký team startovali v letošním roce v seriálech Sports Car Challenge, ME v závodech do vrchu, MČR v závodech do vrchu, či v MMČR na okruzích.

Svůj velmi pěkný stroj PRC s novým motorem Ford DVR F1 představil Michal Dolák, který se letos blýskl několika velmi vydařenými starty ve Sports Car Challenge, která je určená prototypům a formulovým vozům. Také starty na BMW GTR teamu Matador, společně s Robertem Šenkýřem, přinesly své ovoce a dokládá to i vítězství ve vytrvalostním závodě D4. Právě zmiňovaný vůz BMW GTR i se svým ostříleným pilotem Robertem Šenkýřem se v Mostě objevil a budil zaslouženou pozornost diváků. Další z předvedených vozů bylo Subaru Impreza WRX. Hostům ADM  ho představil letošním mistr sk. N v závodech do vrchu David Losman. Posledním zde předvedeným vozem se stal Peugeot 306 SP, který kdysi pilotoval J.M.Charvin a letos se na něm vystřídali Miroslav Jakeš, Vladimír Doubek Jr. a také Josef Michl. Bohužel V.I.P. vůz Škoda Octávia je po těžké havárii ještě v rukou mechaniků a divácké veřejnosti bude v novém kabátě představena až při zahájení sezóny. Mezi hosty jsme mohli zahlédnout i Martina Jermana se svojí dcerou Gábinou, která využila horké sedadlo vedle Michala Doláka k "rychlejšímu" poznání mostecké dráhy. S omladinou přijel podiskutovat Vladimír Doubek senior a také Karel Jílek.

Pro účastníky akce bylo připraveno občerstvení a také jízdy v závodním voze, u kterého se za volantem střídali Michal Dolák a Mirek Jakeš. Někteří též využili možnosti svézt se po závodní dráze vlastními auty.
Za vydařený průběh děkujeme nejen hosteskám, ale také mechanikům. Ten největší dík ale patří vždy reklamním partnerům, bez jejichž záštity by se akce nemohla uskutečnit.

Vláďa Rožánek
Cardo Racing


 
 
Fotogalerie:   Prezentační den Cardo Tuning

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose