www.car.cz
 

Shell V-Power Diesel to je čistá koňská síla
     24.10.2005 10:35 - tisková zpráva


Praha 24.října 2005 - Shell Czech Republic uvádí do prodeje na svých čerpacích stanicích nové, moderní a technologicky pokročilé palivo Shell V-Power Diesel. Toto nejnovější palivo doplňuje stále rozšiřovanou a na českém trhu nejbohatší nabídku obohaceného paliva.

Shell V-Power Diesel je odpovědí na neustále se rozvíjející český automobilový trh. Technologie používané u nejnovějších, vysokotlakých pohonných turbo jednotek vyžadují použití paliva nejvyšší kvality, s dokonalými technickými parametry. Shell V-Power Diesel byl vyvinut ve výzkumných centrech Shell ve Velké Británii a Německu právě se zřetelem na nejnovější dieselové motory a speciálně na míru pro potřeby českých řidičů. Může být také úspěšně používán ve vozech vybavených standardními, staršími konstrukcemi.

Dnešní dieselové motory by vzhledem k mimořádně preciznímu fungování, zejména v oblasti systému vstřikování paliva, měly být maximálně chráněny před důsledky vzniku usazenin. Proto patří k nejdůležitějším vlastnostem všech druhů obohaceného paliva právě jejich čistící vlastnosti. Nejnovější složení a parametry čistících přísad použitých u Shell V-Power Diesel znamenají revoluci v tomto oboru. Provedené testy potvrdily, že čistící přísady obsažené v nejnovějším palivu Shell, vykazují výrazně vyšší účinnost při odstraňování nečistot ve srovnání se standardními typy obohaceného paliva.

Přednosti paliva V-Power Diesel podtrhuje maximální efektivita procesu spalování. Vysokotlaký motor poháněný a neustále čištěný palivem Shell V-Power Diesel znamená pro řidiče vozu větší sílu, maximální výkon a lepší citlivost. Nové palivo kromě čistící formule obsahuje také složky, které předcházejí korozi – tzv. inhibitory. Díky jejich použití je motor udržován v ideálním stavu, což prodlužuje jeho životnost při zachování vysokého výkonu. Pro větší pohodlí řidičů nový V-Power Diesel obsahuje také prostředky proti vzniku pěny, které zajišťují pohodlné tankování.

Prodej nového paliva Shell V-Power Diesel byl zahájen 20.října 2005 na vybraných stanicích v Praze, Brně a Olomouci. V průběhu několika nejbližších měsíců se V-Power Diesel dostane na cca 70 čerpacích stanic v celém Česku. V-Power Diesel bude na čerpacích stanicích Shell nabízen vedle stávajícího paliva Diesel Extra a řidiči tak budou mít možnost výběru.


Joe PR

 www.joepr.cz
 www.shell.cz


 
 
Fotogalerie:   Horácká rally 2005, foto Roman Olejníček

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose