www.car.cz
 

Špatné rozhodnutí ve špatnou chvíli. Jochen Hahn se omlouval za svoji prasárnu
     26.10.2005 19:27 - tisková zpráva


Přestože se Jochen Hahn v sobotu omluvil Gerdu Körberovi za takřka kriminální zákrok, kterým dokonale zhatil jeho veškeré naděje na zisk titulu vicemistra, odcházel z Körberova karavanu jako zpráskaný pes. Vzápětí z něj vyšel i Gerd Körber, který odmítl komentovat průběh rozhovoru. O den později byl vzhledem k zisku maximálního počtu 30 bodů přece jen sdílnější.
 
„Je pravda, že se mi Jochen přišel za svůj zcela nepochopitelný kousek, kterým mě sestřelil z prvního místa, omluvit,“ potvrdil Körber. „V té chvíli jsem na něj neměl moc náladu, navíc jsem se musel koncentrovat na blížící se pohárový závod.“ Přesto Gerda zaujala věta, ve které Jochen prohlásil, že prostě udělal ve špatnou chvíli špatné rozhodnutí.
 
„Najednou se mi před očima vybavila veškerá tvrdá práce celého týmu, kterou Jochen zničil. A tak jsem se ho zeptal, co by řekl na to, kdybych mu dal ránu pěstí a poté mu vysvětlil, že jsem prostě udělal špatné rozhodnutí ve špatnou chvíli?“ Ke zmiňované ráně samozřejmě nedošlo, přesto zůstává otázka, jak by všechno dopadlo, kdyby se Jochen Hahn zachoval na okruhu jako profesionál a nezavinil zmiňovanou kolizi?
 
 „Nesnáším slovo kdyby. Pravda je ovšem ta, že jsem startoval ze 37. místa a dojel šestý. Předjetí 31 jezdců je o akceleraci a brzdách, auto dostává zabrat nesrovnatelně více, než když jedete vpředu. Přesto Buggyra vydržela. Více snad není potřeba ani dodávat.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Horácká rally 2005, foto Dan Rozkol, www.motor-photo.com

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose