www.car.cz
 

Nejvíce lákaly jízdy s profesionálními jezdci po závodní dráze.
     27.10.2005 10:40 - tisková zpráva


Za stále ještě krásného podzimního počasí proběhl na brněnském Masarykově okruhu v neděli 16. října další prezentační den INTERNET EXPRES Prima Teamu, tentokrát určený klientům a hostům společnosti Český Telecom, a.s. Celý den byl nabitý atraktivními informacemi i adrenalinovými zážitky z jízd v několika závodních vozech, včetně pětitunového závodního tahače Tatra. Přinesl tak jeho účastníkům řadu nových zážitků, ale i nových řidičských zkušeností, které se jim budou v nadcházejícím podzimu a zimě na silnicích určitě hodit.

Na brněnský automotodrom přijely více než dvě stovky návštěvníků - hostů, klientů a partnerů společnosti Český Telecom, a.s. a tak byli rozděleni hned do několika "imaginárně barevně rozlišených" skupin. Po celý den se tyto skupiny střídaly na jednotlivých připravených akcích. Mezi těmi nejzajímavějšími nechyběl ani tentokrát kurz teorie a praxe bezpečné jízdy, pod vedením zkušeného učitele, bývalého okruhového jezdce, Jiřího Patery.

Ti nejúspěšnější absolventi kurzu a zkušebních jízd nakonec převzali jako malé ocenění diplomy. Dále byly pro účastníky připraveny například jízdy na minibajcích i motokárách a v době oběda, ve chvílích odpočinku mezi jednotlivými akcemi, byla zážitkem pro oko nejednoho návštěvníka módní přehlídka společenských oděvů a návrhů oblečení pro volný čas v choreografii Jany Příhodové.

Během dne proběhlo seznámení hostů s INTERNET EXPRES Prima Teamem, jeho manažery i jezdci a také s jeho aktivitami i úspěchy v domácích i zahraničních závodech. Moderátor programu Pepa Vinař připomněl, že se tým v letošním roce umístil na prvním místě mezi týmy soutěžícími mezi sebou v rámci Mistrovství České republiky automobilů na okruzích - Divize D4.

Všichni pak měli samozřejmě největší zájem o zkušební jízdy s profesionálními jezdci po závodní dráze. V Brně byly k dispozici dva předváděcí vozy pick-up, dvě pohárové octavie, jedna v loňském a jedna v letošním provedení. Největší zájem budil tahač Tatra, pilotovaný mistrem Evropy v závodech tahačů z roku 2001 a současným generálním manažerem týmu Stanislavem Matějovským

 

oficiální stránky: http://www.csms.cz


 
 
Fotogalerie:   Trucktrial v Chříči (2005) od Martina Ježka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose