www.car.cz
 

NOKIA FREESTYLE motocross 2005 i v neděli 20. listopadu
     27.10.2005 11:12 - tisková zpráva


Již pouhý měsíc zbývá do konání Nokia Freestyle Motocrossu v Sazka Areně, pořádaným agenturou GSMA. Díky velkému zájmu fanoušků můžeme s radostí oznámit, že show se nyní koná nejenom v sobotu 19. listopadu od 18 hodin, ale i nově v neděli 20. listopadu od 15 hodin.

Diváci se mohou těšit na zcela nový program s využitím všech moderních vymožeností, kterými disponuje ultramoderní hala. Večerní program bude evokovat atmosféru starořímských gladiátorských her. Svou účast potvrdilo 8 zahraničních jezdců v čele s vítězem letošního X-fighters a minulého ročníku X-Games Natem Adamsem a držitelem světového rekordu Australanem Robbiem Madissonem. Nebudou chybět ani čtyři čeští zástupci, kteří se rozhodně mezi hvězdnými jmény neztratí.

Mám velikou radost, že jsme byli nuceni díky zájmu diváků otevřít i druhou nedělní show, abychom uspokojili vysoký zájem. Je vidět, že se naše show líbí a láká stále více diváků vyhledávajících adrenalinovou podívanou. Co mohu dodat, snad jen tlumočit pozdravy od Nata Adamse,  jednoho z nejlepších současným nejlepších jezdců planety, který se do Prahy velmi těší a má pro diváky přichystanou lahůdku ve formě  legendární otočky o 360 stupňů,“ říká Marek Rejman z agentury GSMA. Jedním dechem dodává: „Tohle ještě Praha neviděla a zase alespoň rok neuvidí. Letošní vrchol na poli extrémních sportů je tu a Vy byste ho neměli prošvihnout.

Ceny vstupenek jsou rozděleny podle kategorií od 350 Kč do 800 Kč.

Vstupenky je možné zakoupit na www.sazkaticket.cz nebo v jakémkoliv prodejním terminálu Sazky.

Oficální stránky akce. http://www.gsma.cz/


 
 
Fotogalerie:   Expedice Austrálie 2005 s Tatrou 805

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose