www.car.cz
 

Fabia Sedan nyní nabízen se slevou
     2.11.2005 15:21 - tisková zpráva


Oblíbený model Fabia Sedan s klasickou tříprostorovou karosérii je nyní  nabízen v limitované sérii již za 249 900 Kč. Bohatou základní výbavu lze navíc rozšířit o dva cenově výhodné pakety.

Fabia Sedan je přesvědčivá již na první pohled. V konkurenci kompaktních sedanů ukazuje sebevědomě svou tvář. Fabia Sedan je český vůz, který svěže, dynamicky a důstojně reprezentuje značku Škoda. Má charakter a tvar klasické limuzíny s tříprostorovým uspořádáním (s odděleným a uzavřeným zavazadlovým prostorem), a ukrývá v sobě bohatou základní výbavu.

V té nechybí airbag řidiče, posilovač řízení, volant nastavitelný ve dvou osách, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, dělená zadní sedadla, imobilizér nebo tónovaná skla.

K vozu Fabia Sedan nyní nabízíme také dva cenově zvýhodněné pakety. V paketu bezpečí získáte za cenu 15 000 Kč důležité prvky aktivní i pasivní bezpečnosti - protiprokluzový systém ABS, jehož součástí je i systém regulace brzdného momentu MSR a mechanický brzdový asistent Dual Rate, a také airbag spolujezdce, případně i s možností deaktivace (za příplatek 1000 Kč k ceně paketu).

Paket pohodlí se zaměřuje především na zvýšení komfortu a zpříjemnění cestování. Najdete v něm centrální zamykání se SAFE systémem, elektrické ovládání předních bočních oken a za nepříznivých klimatických podmínek jistě oceníte elektricky nastavitelná vnější zrcátka s integrovaným vyhříváním. Zrcátka se Vám nebudou rosit ani zamrzat. Cena paketu je 10 000 Kč.

Fabia Sedan je důstojným následovníkem tradice klasických českých tvarů. Disponuje rovněž nejobjemnějším zavazadlovým prostorem ze všech karosářských provedení Fabia – při nesklopených zadních sedadlech je to plných 438 litrů.

Podrobné informace o limitované sérii Fabia Sedan za 249 900 Kč Vám sdělí kterýkoliv z autorizovaných obchodních partnerů Škoda

 

-PR-


 
 
Fotogalerie:   Adam Lacko - FIA GT v Číně 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose