www.car.cz
 

Návrácenou Rallye Teplice 2005 zkrátila mlha a neukáznění diváci
     7.11.2005 09:08 - Pavel Jelínek


Rallye Teplice se přes řadu problémů (rozkol mezi pořadateli, údajně nesplněné pohledávky ze strany hlavního  pořadatele... atd) vrátila do kalendáře  našich soutěží. V pátek a sobotu se uskutečnila, i když se  nejela  v rámci  Volného poháru, jak bylo původně plánováno.

Podnik se údajně setkal  i s velkým počtem  diváků, jelikož pěkné  trati  na severu  Čech si  asi mnozí ještě pamatují. Jenže v pátek  zapracovala "přiroda" a jeden  ze dvou  úseků, které se měly jet, musel být  zrušen. Byla tak hustá  mlha, že pořadatelé rozhodli odjet celou  páteční etapu pouze na jediném  úseku. Na  něm se tedy jelo čtyřikrát namísto dvakrát.

V sobotu se o předčasný konec soutěže  zase postarali   velmi neukáznění  diváci. Nedali si říci, navíc někteří  postavili  svá  auta  na ta nejnevhodnější místa přímo do zatáčky a nedali  i  říci.

Přes problémy ale pořadatelé plánují, že teplickou rallye uspořádají  i příští rok.

Výsledky souteže najdete zde.


 
 
Fotogalerie:   Sprintrally Vsetín, foto Dan Rozkol (www.motor-photo.com)

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose