www.car.cz
 

Karel Trojan pojede na Šumavě s Petrem Řihákem
     tisková zpráva


Již tento víkend odstartuje v Klatovech 39. ročník Rally Šumava Mogul a téměř domácí jezdec Karel Trojan na ni nebude chybět. Tentokrát ale usedne do vozu Mitsubishi Lancer EVO VI skupiny N/4 a navigovat ho bude Petr Řihák.  „Jsem moc rád, že se podařilo získat prostředky na to, abych mohl na Šumavě startovat alespoň s enkem. Do poslední chvíle to vypadalo, že se pojedu jen dívat. Ve třídě N/4 je množství kvalitních jezdců, kteří mají s těmito vozy mnohaleté zkušenosti a bude těžké se držet v popředí, ale věřím, že spolupráce s Petrem mi pomůže rychleji poznat auto. Doufám, že napadne sníh a podmínky budou co nejtěžší,“ prozradil Karel Trojan.

Na spolupráci s Karlem se velice těším a pevně věřím, že uvidíme sobotní cíl. Jak dopadne boj ve třídě si netroufám tipovat, neboť je přihlášeno 27 produkčních vozů,“ dodal Petr Řihák.

 

tisk  info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose