www.car.cz
 

Mistři se letos rozloučili na brněnském výstavišti
     13.11.2005 07:52 - Pavel Jelínek


Sezóna se chýlí  k závěru a tak  přibývá  akcí na   rozloučení s letošním motoristickým rokem. Jednou z tradičních akcí, která  se uskutečnila již po deváté, bylo sobotní Setkání mistrů v Brně, pořádaném Jiřím Mičánkem.

Do Brna se sjeli  naši nejúspěšnější  soutěžní jezdci, okruháři, vrchaři i vyznavači terénních disciplín. Čekal je zábavný víceboj, ve kterém nechyběla chlůze na chůdách, běh ve speciálních  botech na plavání a následná jízda na motokáře, jízda slalomovou  dráhou na kole, či výměna přezutí závodního vozu. Největší problém ale dělala jízda s dálkově ovládaným RC modelem. S ním se hodně natrápil hlavně  Josef Komárek, mistr skupiny M v závodech  do  vrchu.

Poprvé v histoii se akce  uskutečnila jinde, než na Masarykově okruhu a  to   v jedné z hal BVV, kde byla součástí veletrhu Sport life. Bylo tak postaráno o větší diváckou  účast, i když  v této oblasti  zůstávají ještě značné rezervy. Málokdo z diváků  totiž  o akci věděl a bylo dost obtížné zjistit už  to, kde  se koná.

Kdo hledal a našel, mohl získat  autogram třeba Václava Pecha s Petrem Uhlem, Oty Krámského, Antonína Charouze, Jaromíra Malého, Petra Vojáčka,  či  již zmíněného  Josefa Komárka, který letos na špici nahradil svého syna Davida. Nechyběli ani Jaroslav Kalný, Petr Bartoš, či Petr Turek a pozvání pořadatelů přijal také Jan Kopecký s Filipem Schovánkem, kteří fandy potěšili bodíkem  z Katalánské rallye a před týdnem ostatně i stříbrem ze Vsetína.

Pořádání akce ve veletržním areálu  má jistě  velkou  perspektivu a  je to dobrý nápad.


 
 
Fotogalerie:   Setkání mistrů na výstavišti v Brně od Tondy a Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose