www.car.cz
 

Citroën bude slavit své světové tituly !!! Závod mistrů 2005 se blíží.
     16.11.2005 13:22 - tisková zpráva


Závod mistrů 2005 na Stade de France se jede 3. prosince 2005

Paříž, 16.listopadu 2005 - Už druhý rok po sobě oslaví Citroën své světové tituly z uplynulé sezony WRC na Stade de France v Paříži. Tentokráte se tak stane v sobotu 3. prosince při Závodě mistrů. Slavit je rozhodně co, vždyť Citroën letos vybojoval nejen titul mistra světa mezi piloty (Sébastien Loeb a Daniel Elena) a v Poháru konstruktérů (potřetí v řadě), ale i v juniorském šampionátu JWRC díky posádce Dani Sordo – Marc Marti na Citroënu C2 Super 1600.

Dvojnásobný světový šampión, Sébastien Loeb, stejně jako loni přivítá na dráze nejlepší piloty světa ve všech automobilových disciplínách. Ti odjedou nejen Závod mistrů, ale i Pohár národů, všichni na vozech, jimž patří už tři konstruktérské tituly po sobě – na Xsarách WRC.

Ještě jednou si zapilotovat vůz, s nimž jsme s Danielem vyhráli 20 podniků za tři sezony v mistrovství světa, na to se hodně těším. Pořádání podobných setkání ve městech, jako je Paříž, je skvělé. Diváci budou moci vidět na jednom místě tolik mistrů světa jako nikde jinde. Bude to zcela ojedinělá show. Těším se, až uslyším a ucítím podporu tolika fanoušků koncentrovaných na jednom místě.“ říká Sébastien.


Citroën je součástí francouzské skupiny PSA Peugeot Citroën.

 

PR
Ing. Martina Bedrnová


 
 
Fotogalerie:   (Smutný) VTIP ze života: australské školení Colina.....

 
 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose