www.car.cz
 

Šejk Maktúm přislíbil, že A1GP příští rok pojede v BRNĚ !!!!
     20.11.2005 23:37 - tisková zpráva


Paroubek pomohl získat ČR závod A1GP  (20.11.05)

Přijetí šejka Maktúm Hašer Maktúm Al Maktúma a zástupců českého týmu A1GP u premiéra Jiřího Paroubka při prezentaci A1 Grand Prix v Praze zřejmě sehrálo velkou roli při získání jednoho ze závodů Světového poháru motoristického sportu do České republiky.

První říjnový týden proběhlo v Praze oficiální představení českého týmu pro Světový pohár motoristického sportu, kde se v identických vozech utkává 25 národů. V rámci prezentace byli zástupci českého týmu spolu se zakladatelem šampionátu šejkem Maktúmem přijati také úřadujícím premiérem Paroubkem.

 

Zájem premiéra o A1GP udělal na šejka velký dojem a výrazně pomohl při získání jednoho ze závodů do Brna, kde se pojede v sezoně 2006/2007. „Šejk Maktúm mi dnes rukoudáním slíbil, že jeden z dvanácti závodů příští sezony se zřejmě pojede v České republice. Velkou roli při jeho rozhodování sehrálo i to, že v rámci prezentace českého týmu nás přijal premiér Paroubek.

 

Česká republika tak stojí u šejka velmi vysoko a proto se můžeme těšit na špičkové závody,“ řekl Antonín Charouz, který uzavřel se šejkem dohodu přímo v malajském Sepangu, kde se dnes jel pátý závod premiérové sezony.

 

BPA

 

A1GP Malajsie - Tomáš Enge po výborném výkonu BRONZOVÝ !!


 
 
Fotogalerie:   A1GP a T. Enge v Malajsii 2005, první bronz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose