www.car.cz
 

Jan Kopecký testuje v Bělé Fábii pro Monte Carlo 2006
     30.11.2005 16:32 - Pavel Jelínek


Tiskový odbor týmu Škod Motortposrt sice nadále mlčí a mlčí k nadcházející sezóně a vůbec ( tedy i k očekávanému oficiálnímu ukončení  činnosti továrního  týmu), nicméně faktem  je, že Škoda dnes začala testovat na Monte Carlo 2006, které se rychle blíží.      
 
Přesněji  řečeno testovat zde začal letošní tovární jezdec Škoda Motosport Jan Kopecký, jeden z adeptů na  volant  Fabie  WRC  pro  sezónu MS 2006.

Z toho lze neoficiálně něco  usuzovat, nicméně přesto nezbývá  než  čekat na oficiální tiskové zprávy!!!
 
Jezdilo se na známém úseku v bývalém vojenském  prostoru u Bělé pod Bezdězem. Zpočátku na tenké vrstvě uježděného sněhu, poté pak na mokrém asfaltu.

O nadcházejícím  víkendu pak ale  Kopeckého nečeká Pražský rallyesprint, i když závodit  bude. Chystá se  totiž na  šotolinovou rallye  do Maďarska. To ale nepochybně  nebude  s tovární  Fábií, ale pravděpodobně s lancerem. Kak známo, Kopecký letos  střídá hned několik závodních vozů.....


 
 
Fotogalerie:   Vítěz Setkání mistrů Sosnová 2005 Jan Kopecký

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose