www.car.cz
 

X. Pražský rallysprint – pořadatelé se zaměří na bezpečnost . V sobotu!
     2.12.2005 11:40 - tisková zpráva


Na letošním 10. ročníku Pražského rallysprintu se jeho pořadatelé zaměří na zvýšení bezpečnosti všech účastníků tohoto oblíbeného závodu.

Je třeba si uvědomit, že ačkoli se jedná o volný podnik a většinou ho jezdci i diváci berou, jako velkou show, je to stále automobilová soutěž se vším všudy,“ připomíná ředitel závodu Petr Mihule.

Přístup na divácká místa bude zpoplatněn. Cena vstupného bude 100,- Kč na celý den do všech diváckých míst i do servisní zóny. Divácká místa na Strahově budou tři, u hotelu Coubertin, u severní tribuny spartakiádního stadionu a na parkovišti v ulici Diskařská. Pokud se vydáte na RZ Řeporyje – Cementárna, tak divácká místa budou dvě – v lomu a v Zadní Kopanině.

K dispozici bude také hlídané parkoviště naproti hlavní bráně spartakiádního stadionu. Pokud ho budete chtít využít, počítejte s tím, že budete muset přijet do 9:30 hodin a z parkoviště nebudete moci odjet dříve, než po skončení závodu. Jestliže budete parkovat mimo toto parkoviště, buďte prosím ohleduplní k místním obyvatelům tak, aby jim vozidla nepřekážela a aby nebránila průjezdu ostatním vozům.

Letos se celý závod bude odehrávat na velmi malém prostoru. Máte tak jedinečnou možnost spatřit průjezd závodníků startovní i cílovou rampou, podívat se na průjezdy rychlostními zkouškami a to všechno v prostoru Strahova. Start je plánován na 8:00 hodin ráno a ve 14:35 hodin projede cílem první soutěžní vůz.

 


Tiskový mluvčí X. Pražského rallysprintu,

Více na : www.prazskyrallysprint.cz
 
 


 
 
Fotogalerie:   Rally Tatry od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose