www.car.cz
 

Áčka mají nové autocentrum na Slovensku v Žilině
     2.12.2005 11:48 - tisková zpráva


AAA AUTO otevřelo autocentrum v Žilině

 

 

Společnost AAA AUTO dnes otevřela třetí slovenské autocentrum. To se nachází v žilinské průmyslově-obchodní zóně v ulici Pri celulózke u hlavní silnice vedoucí směrem na Martin. V autocentru s rozlohou 5 000 m2 získá práci až 52 nových zaměstnanců. AAA AUTO je po automobilce KIA druhou zahraniční firmou z automobilového průmyslu, která v Žilině dlouhodobě investuje částku převyšující 50 milionů Sk. V současné době firma provozuje na Slovensku ještě autocentra v Bratislavě a v Košicích.

 

Poptávka po ojetinách v Žilině, blízkém Martinu a okolí byla dlouhodobě velmi vysoká a mnoho klientů naší bratislavské pobočky přijíždělo právě z tohoto regionu,“ uvedl předseda představenstva AAA AUTO Anthony James Denny a dodává: „Otevíráme proto autocentrum v Žilině už nyní, o čtyři měsíce dříve, než jsme původně plánovali. Snažili jsme se zákazníkům vyjít vstříc co nejrychleji, volili jsme proto variantu předčasného otevření s postupným zvyšováním počtu vozů na prodej. Nyní začínáme se 100 vozy, již brzy by jich ovšem mělo být 250.“ Zákazníci v Žilině a okolí mají zájem zejména o kvalitní a prověřené automobily do 300 000 Sk.

 

V Autocentrech AAA AUTO dnes také startuje nová kampaň: zákazníci AAA AUTO dostanou ke každému autu DVD přehrávač zdarma. Díky tomu si s nově zakoupeným autem odvezou domů zároveň i kvalitní dárek pod stromeček, který potěší celou rodinu.

 

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Koncept C-AirPlay před světovou premiérou (pros. 2005)

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose