www.car.cz
 

Pech na Šumavě - hned v úvodu havárie se zraněním diváků
     Pavel Jelínek


Úřadující mistr republiky v automobilových soutěžích Václav Pech se spolujezdcem Petrem Uhlem s vozem Ford Focus WRC, který podle očekávání bojoval od začátku Rallye Šumava 2004 především s Romanem Krestou, Polákem Kuzajem a Janem Kopeckým, překvapivě havaroval ve třetí rychlostní zkoušce a navíc zranil dva diváky. Erzeta pak byla přerušena, ale po odjezdu sanitky soutěž i zkouška pokračovala.


foto Pavel KacerovskýPech nezvládl svůj modrý speciál v blízkosti obce Janovice v prudké levé zatáčce, kde na zablacených kostkách neudržel vůz na trati a po bočním smyku vyjel na svah s diváky. Lehce zraněni byli dva diváci ( jedna holeň, jeden šok ) .

Dvojnásobný mistr ČR Václav Pech vedl po dvou RZ s náskokem zhruba 8 sekund před Krestou se Subaru Impreza WRC. Ten poté převzal vedení v celé soutěži a všem se vzdaluje. Pech letos už v Rakousku v lednu dělal kotrmelec, ale přesto potom dojel do cíle a navíc jako třetí. V Okříškách zase vyrobil dvoje hodiny, ale ještě vyhrál. Konkurence na něj zřejmě tlačí a on dělá chyby...... Naštěstí to celkem dobře dopadlo a nedošlo k vážnějším zraněním.

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose