www.car.cz
 

Na motokárách v Radotíně byl nejlepší INTERNET EXPRES Prima Team
     15.12.2005 15:25 - tisková zpráva


INTERNET EXPRES Prima Team byl v Radotíně nejlepší 
Kart Centrum Radotín -

Pech, Triner, Lacko, Kališ, Bartoš a spousta dalších jezdců, kteří ještě před několika dny bojovali o mistrovské body na tratích domácích i zahraničních soutěží se nyní, na sklonku motoristické sezóny 2005, setkali na 18. ročníku závodu motokár v kryté hale radotínského Kart Centra.

Závod, který se zde jede na závěr sezóny v klidném a přátelském duchu, nese tradiční název SETKÁNÍ MISTRŮ a skuteční mistři volantu nechyběli ani v tom letošním. Pro členy družstva ve složení Adam Lacko, Michal Matějovský a Michael Vorba, reprezentující INTERNET EXPRES Prima Team, bylo nanejvýš potěšitelné, že v silné konkurenci zvítězili.

"Jde hlavně o uvolnění, pobavení se a setkání s kolegy. Dvouhodinový závod však přinesl také řadu dramatických momentů. Po kvalifikaci jsme byli na druhém místě za týmem Foukaček (pzn. Tomáš Foukal, Martin Foukal a Tomáš Kostka).

Nakonec se nám ale přece jen podařilo zvítězit a tak to byla pěkná a příjemná tečka za letošní nabitou sezónou", řekl po závodech Michal Matějovský z vítězného týmu.

 

http://www.csms.cz


 
 
Fotogalerie:   Kalendář Lupino 2006: Škoda a baby

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose