www.car.cz
 

Vyhlášení vítězů Octavia Cupu v netradičním prostředí - na zámku
     16.12.2005 05:23 - tisková zpráva


Letošní ročník je uzavřen, chystá se další

 

Ve skutečně neobvyklém prostředí se letos konal přátelský večer spojený s vyhlášením výsledků a dekorováním vítězů Česká pojišťovna – Škoda Octavia Cupu 2005. Majitelé, partneři, organizátoři, ale pochopitelně i šéfové týmů, jezdci a mechanici se letos sešli v koncertním sále mělnického zámku.

 

Akce byla tentokrát mnohem komornější, než v předchozích letech, ale lesk jí rozhodně nechyběl. Přítomné přišli v úvodu pozdravit ing. Petr Podlipný za Škoda Auto a.s. a ing. Petr Kopecký za Českou pojišťovnu a.s., púchovský Matador reprezentoval ředitel Pneusportu ing. Peter Novosad a za Autoklub České republiky promluvil jeho viceprezident pro automobilový sport ing. Stanislav Minářík.

 

 Nechyběl ovšem pochopitelně ani promotér poháru Jiří Kroužek. Poháry si převzali zástupci nejúspěšnějších týmů, kterými byli Josef Kopecký za vítězný Motorsport Kopecký, druhý v hodnocení Poháru soutěžících  2005 skončil tým ACA Autocentrála Hlučín a ocenění tedy převzal šéf Eduard Skaba. Ještě loni jezdec a letos už manažer týmu Auto Brejla Ivan Vršínský převzal cenu za třetí místo.

 

Jako hudební host tentokrát vystupovala Lenka Filipová, která s sebou měla kytaristu a zpěváka Mirka Linharta a do romantického prostředí historického sálu se její písničky skutečně velice hodily. Pak už přišla řada na vyhodnocení poháru jezdců a tak na pódium přišel vítězný Jiří Janák, druhý Jan Dostál a třetí Václav Brejla. Také oni si vychutnali potlesk soupeřů a především gratulace od zástupců majitelů a partnerů poháru spojené s odměnami a poháry.

 

V závěru oficiální části večera došlo ještě na upřímné poděkování všem partnerů ze strany promotéra a majitelů poháru a pak už následovala volná zábava spojená s občerstvením, podbarvená ovšem živou hudbou smyčcového kvarteta. Na dodržování stylu se koneckonců v poháru dbá odjakživa.

 

Slavnostní vyhlášení výsledků a  dekorování vítězů bývá teprve definitivní tečkou za uplynulým ročníkem. Od tohoto momentu se vlastně můžeme s klidným svědomím připravovat na ten další. Česká pojišťovna – Škoda Octavia Cup za sebou má devět sezón a stojí na prahu desáté. Všem nám do něj přeju hodně štěstí,“ uzavřel večer promotér Česká pojišťovna – Škoda Octavia Cupu Jiří Kroužek.

 

15.12. 2005

 

 

 

 

Fotografie, výsledkové listiny, videozáznamy a další podrobnosti jsou k dispozici na http://www.cp.octaviacup.cz/


 
 
Fotogalerie:   DTM na Lausitzringu 2005 od M.Lepiče,martyfoto.com

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose