www.car.cz
 

Příští rok se nepojede seriál MČR v superkrosu
     22.12.2005 12:57 - Pavel Jelínek


Z domácího motoristického kalendáře, který již nabírá  svoji novou podobu,  v příštím roce zmizí superkrosové mistrovství republiky, které tradičně v minulosti  zaštitovala brněnská agentura Forsage.

Důvodem jsou podle sdělení zástupců  agentury ubývající pořadatelé i trati, ale také malý zájem jezdců o tuto divácky atraktivní disciplínu.

"Závodiště na superkros se postupně zavírají, letos se celý šampionát uskutečnil pouze v Litovli. Ubývají i jezdci. V okolních zemích se nikde superkrosy nejezdí, proto se velmi obtížně shání i zahraniční jezdecká konkurence," řekla včera na předvánoční tiskové konferenci manažerka pořádající agentury Forsage Lenka Juřičková.

Stejná agentura do budoucna ze svých   aktivit zřejmě vypustí také  pořádání  závodů  v supermotu. Letos pořádali závody v Ostravě a v Brně, ale v roce 2006 se zaměří především  na motokrosový  šampionát, který nově nebude mít  letní pauzu, ale také na  halové  superkrosy v Brně a nově v Praze.


 
 
Fotogalerie:   MS enduro 2005 ve španělské Fátimě

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose