www.car.cz
 

Prototyp závodního BMW 130i Challenge se vrátil vyladěn z mateřské továrny
     6.1.2006 11:14 - tisková zpráva


Prototyp se vrací

Nejlepším vánočním dárkem pro realizační tým BMW 1 Challenge 2006 jsou zprávy z německého Regensburgu. Prototyp závodního vozu BMW 130i Challenge se vrací z mateřské továrny, kde byly vyřešeny problémy s elektronikou a dalšími komponenty auta.

Původní plán ponechat maximum sériových dílů totiž postupně vzal za své a protože technici BMW mají o nový projekt velký (byť samozřejmě soukromý) zájem, dostává tento vůz stále ostřejší podobu.

Novinkou, kterou až nečekanému zájmu vychází Bervid Prodrive vstříc svým případným partnerům je možnost zprostředkovat účast v osvědčené „Paterově“ závodní škole, která je podmínkou získání licence pro nováčky v automobilovém sportu.

Bližší informace můžete získat na adrese www.hct.cz v odkazu Závodní licence.


Hotové jsou už i plastové díly karoserie, takže v nejbližších dnech bude k dispozici konečná tvář pohárové „stotřicítky“.
V současné době je v dílnách mělnického MTX již dvacet karosérií, které se postupně připravují na konečnou montáž závodních vozů.

Rušno je také v zákulisí.
Kromě osmnácti již kontrahovaných jezdců (předběžné přihlášky) projevuje zájem o podmínky řada dalších potenciálních účastníků.

Pro všechny nabízíme adresu organizační manažerky projektu: zdenka.mokra@bervidprodrive.cz.

Tam můžete získat všechny potřebné materiály i předběžné přihlášky. V současné době se také jedná o těsnější spolupráci mezi firmou AUTEC…. a pořadateli poháru. Pro klienty BMW budou na novém polygonu na mosteckém autodromu pořádány ve spolupráci s Bervid Prodrive speciální výcvikové kurzy, zaměřené na dokonalé zvládnutí silných vozů s pohonem zadní nápravy. A speciál BMW 130 i Challenge u toho samozřejmě nebude chybět, včetně možnosti vychutnat si „průlet“ závodního okruhu se špičkovým automobilovým závodníkem.

Takže všem příznivcům našeho projektu přeje realizační tým BMW 1 Challenge 2006 mnoho úspěchů v nastávajícím roce. 

PR


 
 
Fotogalerie:   Placka PRC M. Doláka poněkud jinak ......

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose