www.car.cz
 

Pohár Drahanské vrchoviny v motoskijöringu 2006 v Paměticích jede
     10.1.2006 08:02 - Pavel Jelínek


V neděli 8. ledna se v Paměticích konal již třetí závod poháru Drahanské vrchoviny, který pořádá motocyklový klub AMK Pamětice a Jevíčští Orli. Tomuto závodu předcházely závody na Benešově a Kořenci.

Závodů se zúčastňují jezdci ve třídě do 85ccm a jezdci s lyžaři ve třídě Open Hobby. Přihlásit se může kdokoliv, kdo má dostatek odvahy, pokořit nevyzpytatelný terén a hlavně ostatní soupeře.

Jako na každých závodech, vše začalo tréninky kolem desáté hodiny. Závody se jely, jako již tradičně, od půl jedné. Nejdříve přišla na řadu první rozjížďka v motokrosu třídy do 85ccm, poté se pokračovalo motoskijöringem. Kolem třetí hodiny, po odjetí všech rozjížděk, proběhlo vyhlášení vítězů.

Z mladých jezdců jedoucích ve třídě do 85ccm se na stupně vítězů dostali: Marek Dřevo, Lukáš Pokorný a Lukáš Valina. V motoskijöringu skončili na prvním místě Marian Klíč s Radkem Prudilem pronásledováni svými hlavními rivaly Radkem Beníškem s lyžařem Janem Trávníčkem, na třetím místě skončili Květoslav Klíč s Igorem Chorovským. Závěrečný motokros skončil pořadím: Marian Klíč, Radek Beníšek, Rostislav Kuda.

Další závod tohoto poháru by se měl jet v sobotu 14. ledna v Okrouhlé na Boskovicku. Veškeré informace o poháru jsou pravidelně aktualizovány na internetových stránkách www.crossracing.cz, kde najdete mimo jiné i fotky ze závodu a celkové pořadí jezdců v poháru.


Nové i stávající jezdce a diváky na další závody srdečně zvou pořadatelé.


Josef Staníček

 

oficiální stránky seriálu :  www.crossracing.cz


 
 
Fotogalerie:   Jänner Rally od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose