www.car.cz
 

Zimní svezení v sobotu 11. února v okolí Žinkov na Plzeňsku
     19.1.2006 10:24 - tisková zpráva


Ještě ani pořádně nestihly vychladnout motory závodních speciálů po nedávné IC WEST historic Podbrdské rallye a už pořádá plzeňský RKHA další sportovní akci. Nápad uspořádat klubový závod se zrodil v hlavách pořadatelů krátce po Novém roce jako reakce na požadavek několika jezdců, kteří se chtěli "sklouznout" ještě před Šumavou.

Zimní svezení je naplánováno na sobotu 11. února, tedy týden před klatovskou soutěží a je tedy ideální příležitostí pro testování a poslední úpravy nastavení právě před touto soutěží, ale stejně tak i pro svezení pro radost.

Soutěž je vypsána jako oficiální volný podnik podle regulí Českomoravského poháru a kromě licencovaných posádek v soudobých a historických soutěžních vozech je určena i pro majitele sériových historických automobilů v rallye pravidelnosti.

Centrum soutěže, včetně servisní zóny je situováno v obci Žinkovy, o vavříny se pak bude bojovat na rychlostní zkoušce poblíž nedalekých Petrovic, která se pojede dvakrát v jednom a třikrát ve druhém směru, což v součtu obnáší téměř 40 ostrých závodních kilometrů. Práce na přípravě akce je v plném proudu a nezbývá, než doufat, že silnice budou pokryty vrstvou sněhu, slibující divácky atraktivní jízdu.

Více informací o soutěži najdete na klubových stránkách http://rkha.wz.cz


 
 
Fotogalerie:   Motoskijöring v Okroulé, leden 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose