www.car.cz
 

Zcela nová stránka našich spolupracovníků nabídne VIDEA a FOTKY z rallye !!
     26.1.2006 12:54 - Pavel Jelínek


Velký fanda Tom (VFT), tedy náš  stálý spolupracovník Tomáš Nesrovnal rozjel společně se svým otcem Ivem v těchto dnech vlastní stránku pro stahování videa ve formátu XviD zejména s tématikou  RALLYe. Budou zde nejen videa, ale také  fotografie.

Ke stažení zde bude postupně k dispozici jeho veškerá tvorba z loňské sezóny a samozřejmě budou pravidelně doplňována videa ze všech podniků, popř. testování, které  uvedená  dvojice fandů navštíví v letošní sezóně.

"Videa nejsou jen strohým dokumentem, ale autor se snaží je dělat trochu jinak s použitím hudby a s důrazem na akci - nako jsou smyky, či  kolečka a podpobně," podotýká Ivo Nesrovnal.

Vlastní videa Tomáše pak jsou doplněna fotogalerií právě Ivo Nesrovnala, jehož fotky jsou pravidelně k vidění i na našich webech. Tomáš je mimochodem  přes své mládí ( 15 let) také spolupracovníkem televizního motoristickeho magazinu MotorTip. Jeho   záběry se pravidelně objevují v tomto pořadu, který je ke zhlédnutí také  na adrese www.tvb1.cz.  Momentálně má ale jeho výrobní team zimní  pauzu.

 
A ted již navštivte  www.vft-video.com. A uložte  si  tuto adresu mezi  své oblíbené. Kromě většiny závodů  domácího  šampionátu v rallye i sprintrallye se otec a syn  Nesrovnalovi chystají i na některé akce do zahraničí. Můžete se tedy těšit.


 
 
Fotogalerie:   Jänner rallye 2006, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose