www.car.cz
 

Tým Cais Motorsport povozil na sněhu mistry světa i další hosty
     30.1.2006 10:33 - tisková zpráva


Před několika málo dny se uskutečnila promo akce týmu Cais Motosport.
"Využili jsme příznivých zimních podmínek a pozvali naše partnery. Chceme je
povozit na hrotech na sněhu
," vysvětlil důvod Miroslav Cais.

Na akci, která se uskutečnila na Vsetínsku, se objevili i dva mistři světa a jeden herec. "S kluky se znám nějakou dobu, a tak jsem je pozval. Budou si moci vyzkoušet na vlastní kůži jízdu bokem na sněhu," dodal fryštácký pilot.

Prvním, kdo vedle Miroslava Caise usedl, byl mistr světa v enduru Roman Michalík.
"Přiznám se, že jsem byl ze začátku trošku nesvůj. Jeli jsme na sněhu, a to dost rychle. Ale v první zatáčce jsem poznal, jak skvěle pneumatiky s hroty fungují. Mirek navíc auto řídil velice jistě. Klukům moc fandím, a tak jsem přivítal možnost svézt se. Bylo to super!" popsal zážitek Michalík.

Dalším "pánem na svezení" byl dvojnásobný mistr světa v cyklotrialu Vlastimil Hynčica. "S Mirkem jsme se poznali na závodě ve sjezdu horských kol woodbike, kterého se před časem premiérově zúčastnil. Zasvěcoval jsem ho do sjezdařské techniky, a tak mi na oplátku nabídl možnost svézt se s ním v autě," řekl před usednutím na sedadlo spolujezdce biker. 

"Byl to pro mne velký zážitek, je to paráda se svést s profíkem. Nevěděl jsem, do čeho jdu, ale strach jsem rozhodně neměl. Mirek mi ukazoval čistou a rychlou stopu. Je to jako na kole, kde taky musím volit optimální stopu, abych dosáhl co nejlepšího času," dodal Hynčica poté, co vystoupil z auta.

Jako poslední z trojice usedl na horké sedadlo spolujezdce do Lanceru herec
Pavel Doucek, který proslul jako Toníček v seriálu Četnické humoresky. "Pro  mě to je splněný sen. Rally velice fandím, a tak jsem ani chvilku neváhal a pozvání přijal. Od začátku jsem se cítil v autě bezpečně. Nijak mne ani nerozhodilo, když mi Mirek řekl, jakou jedeme rychlostí. Ono se to v tom autě totiž vůbec nezdá," popsal s úsměvem svezení brněnský herec.

"Jsem velice rád, že jsem mohl kluky povozit. V týmu vrcholí přípravy na Šumavu, a tak to bylo pro nás i jakýmsi zpestřením," dodal na závěr Miroslav Cais.

Cais Motorsport.


 
 
Fotogalerie:   Test Fábie WRC na Švédskou rallye(CRT-Škoda-Kopecký), Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose