www.car.cz
 

The Winter Trial - v Jeseníkách jako v Monte Carlu. FOTO z utajené akce !!
     1.2.2006 11:50 - Pavel Jelínek


The Winter Trial, tak se jmenovala víkendová akce v Jeseníkách, kterou v minulých dnech zcela náhodou navštvívili naši stálí spolupracovníci - Pavel a Tonda Malí  ze Šternberka.

Její pořadatelé nás  bohužel dopředu neinformovali, takže jsme o akci nemohli  informovat dříve. Nicméně v naší galerii můžete vidět skoro tři desítky fotek z této akce.

"Atmosféru, připomínající Rally Monte Carlo v jeho klasické podobě, si mohli vychutnat účastníci a nepočetní diváci dálkové zimní rallye s názvem The Winter Trial, s trasou využívající na našem území zajímavé horské silničky plné sněhu a ledu. Klasické vozy projíždí z Holandska přes Německo, ČR na Slovensko a poté do Rakouska.

Posádky jedou systémem zkoušek pravidelnosti a hlavně si užívají za volanty toho nejlepšího, co zima nabízí. Fotky asi řeknou vše," tolik alespoň stručně Tonda Malý.

Fotky jsou ze včerejšího odpoledne ( úterý 31. ledna). Rallye probíhá celý týden a jezdci projíždějí touto dobou Beskydy a míří na Slovensko. Poté se dostanou do Rakouska, kde končí v Alpách u Salzburku. 
  


 
 
Fotogalerie:    Rallye historiků The Winter Trial od Pavla a Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose