www.car.cz
 

Josef Michl s vozem Škoda 130 RS podruhé v řadě mistrem Evropy
     7.2.2006 15:13 - tisková zpráva


Vyhlášení Mistrovství Evropy v závodech historických automobilů

 

V sicilském Palermu se o prvním únorovém víkendu konalo vyhlášení Mistrovství Evropy v závodech historických automobilů všech disciplín, tj. závodů automobilů do vrchu, na okruzích i rallye.

 

Starobylá budova Villy Malfitano přivítala nejvyšší představitele FIA i jezdce z celé Evropy. V barvách České republiky dosáhl za rok 2005 na nejvyšší stupeň tentokrát pouze Josef Michl. S vozem Škoda 130 RS se stal, již podruhé v řadě, Mistrem Evropy v závodech historických automobilů do vrchu pro kategorii II (do níž patří všechny historické automobily z let 1970 - 1975).

 

Na fotografii je vlevo Jürgen Barth, někdejší tovární jezdec Porsche a vítěz LeMans z roku 1977, nyní člen Komise FIA pro závody historických automobilů, uprostřed je Josef Michl, Mistr Evropy, který navázal na úspěchy Škody 130 RS, jichž dosahovala od roku 1975, a vpravo je Stanislav Minářík, v sedmdesátých letech vynikající spolujezdec Vladimíra Hubáčka, nyní rovněž člen komise FIA pro závody historických automobilů.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Renauer Motorsport na Semmeringu, foto Jiří Pospíšil

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose