www.car.cz
 

37. Rallye Matador Tatry se hlásí: Základní informace a program púchovské rallye
     7.2.2006 15:17 - tisková zpráva


Poslední dubnový týden ožije město Púchov a okolí čilým ruchem 37. Rallye Matador Tatry.swiss replica watches Přinášíme základní informace a program rallye, která se v letošním roce pojede poprvé ve třech dnech a zároveň premiérově jako součást FIA Evropský pohár – střed s nejvyšším koeficientem 10! Soutěž má centrum na Povážie, nicméně podstatná část Rallye Matador Tatry se odehraje v okolí Bánovců nad Bebravou. Soutěžní posádky zavítají i do blízkosti malebného zámku Bojnice u Prievidzi. 

 

Uzávěrka přihlášek je stanovena na středu 12. dubna. Výdej itinerářů začíná v úterý 25. dubna v podvečerních hodinách na sekretariátu soutěže v prostorách ředitelství rallye Matador Business Centre c Púchově. V následných dvou dnech proběhne obhlídka tratě rychlostních zkoušek, která bude ukončena ve čtvrtek 27. dubna v 15.30 hodin.

 

Odpoledne je poté na programu testovací rychlostní zkouška (tzv. shakedown) na úseku Vieska v době od 17 do 20 hodin. V pátek jsou na programu v dopoledních hodinách administrativní a technické přejímky. Start púchovské rallye proběhne ve sportovní hale ŠK Matador v pátečním odpoledni (17:45 hodin) a po úvodním atraktivním prologu v blízkosti Matador Business Centre se posádky přesunou do Bánovců nad Bebravou, kde po večerním krátkém servisu odevzdají vozidla do uzavřeného parkoviště.

 

Sobotní etapa proběhne v okolí Bánovců nad Bebravou a Prievidze. Po večerním servisu se soutěžní vozy vrátí zpět do Púchova a posádky odevzdají vozy do uzavřeného parkoviště na Hollého ulici na púchovském náměstí. Nedělní II. etapa se odehraje v okolí Púchova a Povážské Bystrice. První posádka se v cíli rallye objeví ve 14:30 hodin. Ve sportovní hale ŠK Matador proběhne bezprostředně po dojetí do cíle rozdílení cen.

 

Celková délka tratě 37.www.goodtimepics.com Rallye Matador Tatry měří 813 km. V itineráři soutěže najdeme celkem 16 rychlostních zkoušek na šesti úsecích v délce 226 km. Nejdelší rychlostní test Zlatník měří 30,70 km, zatímco nejkratší úsek Lednica pouhých 6,15 km.

 

Pozor! Otevření servisních parkovišť: parkoviště před Matador a. s, Púchov, čtvrtek 27. 4.od 15 do 21 hodin, pátek 28. 4. od 8 do 19 hodin, sobota 29. 4. od 23 hodin do neděle 30. 4. do 18 hodin. Parkoviště v areálu společnosti Koleno, Bánovce nad Bebravou, pátek 28. 4. od 15 hodin do soboty 29. 4 do 22 hodin.

 

Další informace přináší oficiální internetové adresa  www.rallyematador.sk, kde rovněž najdete i nabídku ubytování v okolí soutěže.

 

 

 

PROGRAM RALLYE MATADOR TATRY (28. – 30. 4. 2006)

Pátek 28. dubna

Administrativní přejímka: ředitelství soutěže, Matador Business Centre, Púchov (8 – 12.30 hodin)

Technická přejímka, Pneuservis Matador, Streženická cesta, Púchov (8.30 – 13.30 hodin)

Start rallye: sportovní hala ŠK Matador Púchov (17:45 hodin)

Cíl 1. sekce: UP, parkoviště při Sportovní hale, Bánovce nad Bebravou (20 hodin)

 

Sobota 29. dubna

Start 2. sekce I. etapy: UP, parkoviště při Sportovní hale, Bánovce nad Bebravou (7 hodin)

Cíl I. etapy: UP, parkoviště Hollého ulice, Púchov (20:30 hodin)

 

Neděle 30. dubna

Start do II. etapy: UP, parkoviště Hollého ulice, Púchov (8 hodin)

Cíl rallye a odevzdání cen: sportovní hala ŠK Matador, Púchov (14:30 hodin)

 

 

 

 

V Púchově 2. února 2006                                                                Roman ORDELT

 tiskový tajemník

       Rallye Matador Tatry

 


 
 
Fotogalerie:   Jan Kopecký a pátek ve Švédsku

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose