www.car.cz
 

Jubilejní pětadvacátá Valašská rally 2006 - ve znamení tří zásadních novinek.
     9.2.2006 16:45 - tisková zpráva


Valašské Meziříčí 31. března až 01. dubna 2006
Rally Super Serie
Pohár České republiky v rally
Regionální přebor Čech a Moravy
Memoriál Jiřího Sedláře


Jubilující Valašská rally je v plné přípravě, svým příznivcům nabídne nejen sportovní, ale i společensko-kulturní program. Dnes nejpopulárnější a nejvýznamnější automobilová soutěž na Vsetínsku – Valašská rally
– má za sebou již čtyřiadvacet startů.

V roce 2006 si tak Valaška, jak ji důvěrně pojmenovávají nejenom její tradiční účastníci, ale i její fanoušci, spolu se svými organizátory a příznivci burácení motorů soutěžních vozidel a dramatických okamžiků, kdy člověk a technika nejsou v souladu a fandům se nabízejí obrazy, z nichž, jak se říká, jde až mráz po zádech, vychutná tyto pocity po pětadvacáté.

Pořadatelem této v České republice velmi populární soutěže, která se uskuteční ve dnech 31. března až 1. dubna 2006, se stal AutoMotoKlub Rallye Sport – Vsetín, který při zajišťování klání úzce spolupracuje s dalšími organizacemi a institucemi na Vsetínsku, Novojičínsku a Přerovsku.


Jubilejní pětadvacátá Valašská rally 2006 je připravována mimo jiné také ve znamení tří zásadních novinek. Jde o kategorizaci Valašky. Ta je spolu s dalšími jedenácti podniky zařazena jako čtvrtý závod do Rally Super Série, což je premiérová skupina automobilových soutěží, jejíž seznam tvoří vybrané rally z kalendáře Mezinárodního mistrovství České republiky a Mistrovství České republiky - sprintrally.

Novinkou je také sedmidílný Pohár České republiky v rally, který Valaška zahájí a regionální přebor Čech a Moravy. Ten v roce 2006 tvoří pouze dvě soutěže. Valašská rally 2006 a Rally Teplice. Jubileum v roce 2006 si však nepřipomene pouze Valašská rally. Pomyslná oslava se dotkne i jejího současného hostitelského města, které díky pochopení svých představitelů a většiny obyvatel vytváří tradiční valašské automobilové soutěži podmínky, se kterými se Valaška zatím nikde jinde nesetkala.

Valašské Meziříčí, město na soutoku Vsetínské a Rožnovské Bečvy nazývané též valašské Athény, bude totiž Valašskou rally hostit popáté.

PR


 
 
Fotogalerie:   Swedish rally 2006 od Pavla Paláčka

 
zvětšit
Loeb

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose