www.car.cz
 

Nováček na našem trhu po roce dvojkou na trhu ojetin
     15.2.2006 12:03 - tisková zpráva


AUTO DISKONT dvojkou na trhu ojetin


Společnost AUTO DISKONT, která obchoduje s levnými ojetinami a na trh vstoupila teprve 25. března 2005, se stala druhým největším bazarem v zemi. Společnost prodala za devět měsíců loňského roku 4 632 vozů, což je o několik stovek více než třetí největšího prodejce – AUTO ESA. Obrat AUTO DISKONTu za uvedené období činil 726 milionů korun. Denní nabídka nyní dosahuje počtu 850 vozů.

AUTO DISKONT v současné době provozuje bazary v Praze a v Brně. Majitel firmy Martin Emes zároveň potvrdil, že ještě v prvním pololetí otevře pobočku v Ostravě, v regionu, který nyní opouští třetí největší bazar - AUTO ESA.

Ostrava je pro nás strategickým místem pro obchod s ojetinami na severní Moravě. Dlouhodobě zde pozorujeme velmi vysokou poptávku po levných vozech. Stažení konkurenční ostravské pobočky AUTO ESA nedokážu pochopit, ale beru to jako úspěch ve zdravém konkurenčním prostředí a velkou výzvu,“ uvedl Martin Emes a dodal, že dvojkou na trhu ojetin se stal za pouhých 11 měsíců působení v Česku. Do konce roku hodlá koupit dva až čtyři dealery nebo bazary, které jsou nyní ve finančních potížích.

Úspěšný obchodní model AUTO DISKONTu s levnými kvalitními ojetinami hodlá společnost prosadit i na slovenském trhu, kam vstoupí v roce 2007. I zde hodlá nabídnout ojetiny v cenách převážně do 150 000 korun a dostupné formy financování, s kterými uspěl v Česku.

Mezi nejoblíbenější určitě patří 0% akontace a splátky již od 400 Kč měsíčně. I díky těmto produktům vzrostla průměrná cena kupovaných vozidel na 142 000 korun a zároveň se rozšířila cílová skupina AUTO DISKONTu.

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   foto L.Novosád - Hořovice 2005 RallyeSprint - Jan Kynčl,Jan Kuča

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose