www.car.cz
 

ÚAMK ČR vyhlašoval nejlepší sportovce i novináře za rok 2005
     15.2.2006 12:17 - tisková zpráva


Vyhlášení sportovců ÚAMK ČR za rok 2005

 

 

            Dne 11.února 2006 byli v Národním domě na pražském Smíchově vyhlášeni nejlepší sportovci Ústředního automotoklubu České republiky (ÚAMK ČR)  za rok 2005.  Smyslem této tradiční akce je ocenit úspěchy českých motoristických sportovců, organizovaných v rámci ÚAMK ČR. Součástí slavnostního aktu bylo i ocenění motoristických žurnalistů, kteří se přičinili o propagaci motoristického sportu.

 

            Ústřední automotoklub České republiky, jako občanské sdružení, sdružující motoristy a příznivce motorismu v místních automotoklubech na území České republiky se průběžně stará o motoristický sport, včetně nemotorových disciplin. V oblasti automobilového, motocyklového a nemotorového sportu organizuje akce buď přímo, nebo prostřednictvím místních automotoklubů. Kromě běžných motoristických akcí jsou pořádány akce pro zdravotně postižené a neslyšící motoristy. Součástí aktivit klubu je i výchova mladých jezdců, což přináší i pozitivní ovlivňování dopravní výchovy mladé generace a tím i zlepšování situace na našich silnicích.

 

Dále ÚAMK ČR zajišťuje v rámci celé republiky realizaci úkolů v oblasti prevence bezpečnosti provozu na pozemních komunikacích. Tuto činnost zajišťuje pro Ministerstvo dopravy ČR, jednotlivé krajské úřady, obecní úřady a Magistráty měst.

 

Kromě organizování a zajišťování motoristických akcí se ÚAMK ČR v nemalé míře podílí i na podpoře jezdců-členů, účastnících se a reprezentujících ČR pravidelně na významných světových, evropských i domácích sportovních akcích.

 

V rámci služeb pro motoristy úzce spolupracuje s komerční společností ÚAMK a.s., která kromě informačního dispečinku (tel.:1230) a služeb pro motoristy, provozuje síť "Žlutých andělů". 

 

V rámci slavnostního aktu, za účasti řady oficielních představitelů, bylo oceněno celkem 79 sportovců a také 29 sportovních novinářů.

 

Akce se konala i díky laskavému přispění řady sponzorů. Zde je možno vzpomenout například společnosti Bridgestone ČR s.r.o., Panasonic Czech Republic s.r.o., vydavatelství Grand Princ, Barvy a Laky Hostivař a.s., Pivovar Ferdinand, čaje Mlesna a DONA model management s.r.o.

 

 

PR UAMK

 

PS: Mezi oceněnými byl i tvůrce tohoto  webu Pavel Jelínek :-)))


 
 
Fotogalerie:   Novopacká kudla 2006 na sněhu a ledu, foto Pavel Chymek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose