www.car.cz
 

Citroen C-Triomphe V ČÍNĚ – SVĚTOVÁ PREMIÉRA
     21.2.2006 06:59 - tisková zpráva


Citroën, posílený úspěchem typu C4,  kterého se v celém světě prodalo více než 280 000 kusů, rozšiřuje nyní svou modelovou řadu o typ C‑Triomphe, jež je uváděn na čínský trh.

 

Tento nový moderní tříprostorový sedan s inovativními prvky těží z charakteristik a inovací, které stojí za současným úspěchem typu C4, má však tříprostorovou karoserii, odpovídající požadavkům čínského trhu. C‑Triomphe je vyráběn v továrně PSA ve městě Wuhan na platformě typu C4 s prodlouženým rozvorem náprav.

 

Tento sedan svým designem, konstrukcí a nabízenými technologiemi zohledňuje požadavky zákazníků, kteří hledají modernost, komfort a bezpečnost. Vůz bude představen 18. února 2006 ve městě Shenzhen a jeho prodej bude zahájen koncem druhého čtvrtletí 2006.

 

Tímto modelem posiluje Citroën své postavení v Číně a rozšiřuje zde svou modelovou řadu. Za uplynulých čtrnáct let Citroën prodal na čínském trhu 600 000 vozidel, a to zejména díky úspěšným typům ZX Fukang s tříprostorovou karoserií a Elysée (specifické modely pro Čínu).

 

Po prodejně úspěšném roce 2005, kdy bylo prodáno více než 100 000 vozidel a prodej vzrostl o 34 %, což je více než činil celkový růst trhu, Citroën počítá s dalším zvýšením svého podílu na trhu a s pokračováním svého růstu v Číně.

 

 

C‑TRIOMPHE :

PRESTIŽ VYJÁDŘENÁ PROSTŘEDNICTVÍM ELEGANCE A INOVACE

 

 

 

C‑Triomphe, tříprostorový sedan s výrazným a inovativním designem, doplňuje typovou řadu Citroën a posiluje postavení značky na čínském neustále se rozvíjejícím trhu. Tento nový vůz s pozoruhodně velkým vnitřním prostorem využívá řadu přitažlivých prvků typu C4 z oblasti inovací, pohodlí jízdy a bezpečnosti.

 

 

Reprezentativní vůz s dynamickým a výrazným designem

 

C‑Triomphe se svou tříprostorovou karoserií délky 4,8 metru a šířky 1,77 metru je velmi osobitý a pyšní se impozantním vzhledem, který je synonymem prestiže a exkluzívnosti.

 

Nový sedan přebírá charakteristické stylistické rysy značky. Má protáhlé, plynulé a elegantní linie. Chromovaná lišta podél karoserie zvýrazňuje jeho tvary a nepochybně jej řadí do kategorie reprezentativních sedanů. Zadní svítilny ve tvaru bumerangu odpovídají designu předních světlometů. Jsou propojeny chromovanou lištou, která zdůrazňuje rozměrný zavazadlový prostor.

 

Tvary karoserie, šestnáctipalcová kola, vyšší boční partie a impozantní převis vzadu budí dojem ochrany a bezpečnosti.

 

103 000 vozů prodaných v roce 2005

 

Čínský trh, který se v současnosti blíží počtu 3 200 000 osobních vozidel, v roce 2005 znova dosáhl velmi vysokého tempa růstu (po jeho zpomalení ve druhém pololetí 2004). Toto oživení bylo ještě urychleno ve druhém pololetí (+ 38 procent) a dosáhlo průměrného ročního růstu 26%. Rok 2005 byl také charakteristický masivním zaváděním nových modelů u většiny konkurentů.

 

V tomto kontextu značka zvýšila svůj podíl na trhu z 3% v roce 2004 na 3,2% v roce 2005, přičemž růst činil 34% a celkový počet dosáhl 103 000 prodaných vozů.

 

 

600 000 vozů značky Citroën vyrobených a prodaných v Číně za čtrnáct let

 

Za čtrnáct let Citroën v Číně vyrobil a prodal 600 000 vozů.

C‑Triomphe bude vyráběn v továrně ve městě Wuhan, která nyní pro značku Citroën vyrábí typy ZX Fukang, ZX Fukang 988, Xsara Picasso a Elysée. Od dubna 2005 Citroën rovněž prodává nový typ C5 jako dovážený vůz a koncem roku 2006 bude v Číně zahájen prodej typu C6, který bude rovněž dovážen.

 

PR

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose