www.car.cz
 

V katarském Doha získal tým Intermoto Czech Klaffi první letošní body
     25.2.2006 19:08 - tisková zpráva


V katarském Doha získal tým Intermoto Czech Klaffi první letošní body, když William De Angelis dokončil závod Mistrovství světa Supersport na třináctém místě. Královéhradecký tým Intermoto Czech Klaffi absolvoval v Doha první závod této sezóny.

Po náročném závodě si odváží z rozpálené Asie tři body, které získal zásluhou třináctého místa Williama De Angelise. Tomáš Mikšovský bojoval v početné skupině jezdců, tento boj pro něho nakonec v cíli závodu skončil sedmnáctým místem. Dalším závodem pro český tým bude podnik v australském Phillip Islandu, který se jede již příští neděli.

Josef Kubíček – manažer týmu : Z mého pohledu to byl opravdu vynikající závod, který nám přinesl první letošní body. Tomáš měl do závodu tradičně výborný start, když na konci prvního kola jel za Williamem na šestnáctém místě. Oba naši jezdci jeli v početné skupině, která bojovala o světové body. Po několika kolech se tato skupina roztrhla na dvě části.

William zůstal v té první a Tomáš bohužel v té druhé, což nakonec rozhodlo o tom, že bodoval pouze jeden jezdec. William nakonec vybojoval ve velmi náročném závodě tři body za třinácté místo, Tomáš bojoval ve čtyřčlenné skupině o sedmnácté místo. Výborným posledním kolem dokázal tuto pozici získat. Přestože jsme se ziskem prvních bodů spokojení, je tým odhodlaný dále se s náročnou konkurencí porvat.

Chtěl bych touto cestou poděkovat všem, kteří nám pomohli k tomu, že se můžeme druhým rokem účastnit závodů Mistrovství světa. Uděláme vše proto, abychom byli co nejvýše.

Výsledky závodu WSS v Doha:1.- Sebastien Charpentier (FRA-Honda) 37:30,8402.- Kevin Curtain (AUS-Yamaha) +5,3963.- Kenan Sofuoglu (TUR-Honda) +11,6574.- Kevin Curtain (AUS-Yamaha) +38,1425.- Kevin Curtain (AUS-Yamaha) +39,168----------------------

13.- William De Angelis (RSM-Honda) +57,36217.- Tomáš Mikšovský (CZE-Honda) +1:14,308

Intermoto Czech Klaffi Team World Supersport Championship

www.klintermoto.cz


 
 
Fotogalerie:   Renauer Motorsport na Semmeringu, foto Jiří Pospíšil

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose