www.car.cz
 

Spuštěn testovací provoz databáze o rallye - Rally-Base.CZ
     27.2.2006 11:29 - Pavel Jelínek


26.2.2006 byl spuštěn testovací provoz databáze Rally-Base.CZ, která obsahuje informace o jezdcích, spolujezdcích,jednotlivých soutěžích, výsledků z těchto soutěží, vše omezené na faktická data, soustředěné na jednom místě a datově propojené.

V současné době je k dispozici testovací vzorek dat, tedy 33 soutěží a 77 jezdců a krom informací a výsledků také statistika posádky v průběhu soutěže. Další funkce a také data o jezdcích a soutěžích budou jak pevně doufám i na základě Vaší pomoci přibývat.
 
Databáze je komukoli volně přístupná na adrese
www.rally-base.cz a stejně jako další stránky stejného autora www.rally-foto.cz  - zcela nekomerční a cílené na podporu tohoto krásného sportu u nás.
 

Týmy, jezdci a spolujezdci
Pokud máte zájem se v databázi Rally-Base objevit, případně upřesnit existující informace ve Vašem profilu nebo odstranit chyby, které mohly vzniknout při vytváření vašeho profilu v databázi Rally-Base prosím kontaktujte mne na sharkie@rally-foto.cz.
Rád informace o Vás upřesní či přidám do databáze. Samozřejmostí je uvedení odkazu na teamové WWW stránky v profilu jezdce.


Martin Hudák alias "Sharkie"


 
 
Fotogalerie:   Po jižních Čechách za volantem 2005 od Pavla Kacerovského

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose