www.car.cz
 

Nad Brnem hřmí motory DTM. Za plotem to sledují diváci
     Pavel Jelínek


Včera na Mararykověokruhu začaly  oficiální testy DTM. Budou celkem  čtyřdenní a tak  speciály budou po zdější dráze kroužit  až do neděle.

Přijeli prý všichni letošní jezdci DTM, ale jinak jsou veškeré informace utajeny . Stejně  tak je  zapovězen příštup všem  zájemcům  s vyjímkou několika   žurnalistů, kteří potřebují  ke vstupu speciální povolení. Nicméně přesto můžete v naší  fotogalerii  od včerejška vidět pár prvních  fotografií z těchto  testů a  brzy k nim   přibydou další.

foto Radek HolubKaždý ze čtyř testovacích dní má podle našich informací podobný  časový plán -  jezdí se zhruba od devíti do osmnácti hodin, ve  13 hodin je hodinová pauza na oběd.  Samotný seriál DTM startuje již za dva týdny -  18. dubna na německém Hockenheimringu.

Brněnské testy  jsou poslední před Jde o poslední před startem sezóny. A každý fanda   jistě ví, že brněnský závod DTM je plánován na polovinu  září. V tomto  případě naopak bude  účst diváků  žádoucí !!

V Brně jezdí cca desítka pilotů, včetně  našeho Janiše. Toho i přes plot  poznáte podle kanárkově žlutého vozu.... Jak známo, i  za plotem jsou  v Brně  nekterá  slušná  místečka, odkud  je dobře  vidět...

 

Pavel Jelínek, www.car.cz

TVB1, Motortip

 

Oficiální stránky DTM  s kompletními výsledky, informacemi i v češtině a s fotogalerií: www.dtm.de

Oficiální informace též na: www.bpa.cz nebo www.jarek-janis.cz


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose