www.car.cz
 

Vyšel nový Truck Racing Magazine 3/2006
     2.3.2006 11:31 - tisková zpráva


Počítali jste v průběhu chladného února dny, které zbývají do vyjití nového Truck Racing Magazine? Pokud ano, je vaše trápení u konce! Nové číslo jediného evropského magazínu specializovaného na závody tahačů je totiž od dnešního dne na stáncích. Na jeho osmačtyřiceti stranách mimo jiné naleznete:


- Exkluzivní reportáž z lednového arktického testování týmu Buggyra International Racing System v Německu. Byť teploty klesaly k mínus dvaceti stupňům Celsia, v praxi bylo prokázáno, že ani mráz motor Buggyry se dvěma turby nespálí…
- V seriálu o závodech, které psaly historii, se vrátíme na Nürburgring. Právě na tomto nejslavnějším okruhu se totiž díky dvojici českých jezdců David Vršecký – Frankie Vojtíšek přepisovaly v roce 2003 truckové dějiny!
- Reportáž o tom, jak si za volantem Buggyry vedli na okruhu v Mostě proklatě rychlí motorkáři bratři Jakub a Matěj Smržové.
- Druhý díl seriálu o úřadujícím mistrovi starého kontinentu Antoniovi Albacete, který mapuje konání španělského truckera v letech 2003 – 2006.
- Novou a občasnou rubriku Stalo se…. Jejím prostřednictvím se podíváme do února 2001!


Bugg


 
 
Fotogalerie:   A1GP v Africe 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose