www.car.cz
 

Radek Rous řeší problémy s díly k novému stroji
     5.3.2006 10:22 - tisková zpráva


První testy v Chorvatsku má za sebou kralický motocyklový závodník Radomil Rous, který se pod hlavičkou znojemského Racing teamu pilně připravuje na sérii závodů supersportů. Se svými yamahami piloval formu v Rijece, kde najezdil bezmála patnáct set kilometrů.

 

Naštěstí nám tři z pěti dnů přálo počasí, takže jsme toho najezdili celkem dost. Stále jsme se ale věnovali spíše zajíždění úplně nových motorek,“ zhodnotil stručně chorvatský test Radek Rous, který stále čeká na kitové díly od Yamahy. „Máme s tím trochu problémy, protože nám pořád nepřišly díly, které máme objednané. Proto zatím nemůžu tu motorku moc hodnotit. Slibují nám to už od konce loňského roku a poslední termín je 13. března. Zatím jsem ale s motorkou příjemně překvapen.“

 

Zpátky do Chorvatska se Rous se svými mechaniky vydá již za pár dní. „To už bych měl testovat s nějakými Italy, takže to bude zase lepší. I tak jsem ale zajel slušný čas.“ První ostrý závod pak sedmadvacetiletého rodáka z Kralic na Třebíčsku čeká 1. a 2. dubna v italské Vallelunze.

 

„Na testování pak bude málo času, ale věřím, že ještě v Brně a Mostě něco najezdíme. Do Itálie chceme jet připravení,“ slibuje Rous, který chce v nadcházející sezóně hlavně sbírat zkušenosti.

 

(mm)


 
 
Fotogalerie:   A1GP v Indonésii 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose