www.car.cz
 

Společnost PSA Peugeot Citroën ocení své nejlepší dodavatele
     7.3.2006 15:01 - tisková zpráva


Skupina PSA Peugeot Citroën uděluje již druhým rokem ceny svým nejlepším dodavatelům. Oceněni jsou dodavatelé, kteří pomohli skupině PSA dosáhnout vysoké efektivity, a kteří byli schopni plně vyhovět náročným požadavkům, jež na ně v roce 2005 byly kladeny.

V nynějším 2.ročníku pan Jean Martin Folz, president skupiny PSA Peugeot Citroën, členové výkonného výboru skupiny a Jean-Philippe Collin, ředitel nákupu předají ceny ve  4 kategoriích, jež jsou pro automobilového konstruktéra klíčové : kvalita, inovace, díly a služby a ekonomická efektivita.
Hodnotící kritéria byla následující :

- pro kvalitu, zvládnutí kvality ve všech stádiích života automobilového projektu, stejně jako předcházení a řešení výjimečných situací,

- pro inovaci, schopnost nabízet a vyvíjet spolehlivé a užitečné inovace, odpovídající očekáváním zákazníků,

- pro díly a služby, kvalita služeb měřená dodržením dodacích lhůt a množství náhradních dílů dodaných do sítě,

- pro ekonomickou efektivitu, měří se výsledky dosažených technických úspor, stejně jako nalezení nových potenciálních zdrojů pro rok 2006.


Celková částka za nákupy v roce 2005 činila ve skupině PSA Peugeot Citroën 29 miliard Euro, což znamená, že si skupina stále drží pozici jedničky  mezi nákupčími ve Francii. V současné době je 50% nákupů realizováno u 19 dodavatelů. V panelu dodavatelů PSA figuruje 46 různých zemí, což odráží silnou výrobní orientaci společnosti na mezinárodní trhy.
 
Laureáti cen v jednotlivých kategoriích :

Kvalita
BRIDGESTONE
DENSO
HARMAN/BECKER
IWKA
METAGRA
REINZ Dichtungs Gmbh
VALEO Climate Control
VINCI ENERGIES

Inovace
IBIDEN
MICHELIN
TREVES

Díly a služby
BRUNET
FREUDENBERG
PAULSTRA
REINZ Dichtungs Gmbh
SCHEFENACKER Vision Systems

Ekonomická efektivita
DALPHIMETAL
DANA fluid routing products
MIBA
SNOP
VALEO Electronics Connective Systems

Více o udělování Cen dodavatelům na :
http://b2b.psa-peugeot-citroen.com/fr_FR/trophees2006

 

Poznámka:
PSA Peugeot Citroën je s 3 390 000 vyrobenými vozy a obratem 56,3 miliard eur druhým největším producentem automobilů v Evropě v roce 2005. Skupina zahrnuje dvě značky, Peugeot a Citroën a její vozy se prodávají ve více než 140 zemích světa. Má celkem 33 závodů na světě, v nichž pracuje 208 500 zaměstnanců.

 

Martina Bedrnová, CITROËN Česká republika s.r.o.,
Lucie Kučerová, PEUGEOT Česká republika s.r.o.,

PR


 
 
Fotogalerie:   Vítěz Loeb a team Kronos ve Mexiku 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose