www.car.cz
 

SHELL POSILUJE. Nová čerpací stanice LPG v Popůvkách u Brna
     9.3.2006 21:39 - tisková zpráva


SHELL POSILUJE! Shell otevřel další čerpací stanici LPG, která umožňuje motoristům získávat výhody atraktivního programu Smart!

 

Praha, 8. března 2006 – Společnost Shell Gas ČR otevřela novou čerpací stanici LPG. Stanice se nachází v areálu již fungující čerpací stanice Shell v Brně - Popůvkách. Nejen brněnským motoristům se tak nabízí další možnost čerpat LPG palivo značky Shell Autogas přímo na čerpací stanici Shell a získat tak všechny výhody, které byly dosud dostupné pouze uživatelům klasických pohonných hmot Shell. 

 

Motoristé se mohou již po prvním natankování zapojit do populárního věrnostního programu společnosti Shell SMART a získávat tak zákaznické výhody sbíráním tzv. Smart bodů. V současném Smart katalogu jsou takřka tři stovky položek od potřeb pro motoristy po televizory.

 

Nová brněnská čerpací stanice LPG se nachází v Brně – Popůvkách, na 185 kilometru dálnice D1, směr Praha, je v provozu denně od 6 do 22 hodin a motoristé zde mohou natankovat kvalitní LPG značky Shell Autogas. Technologie čerpací stanice Shell Gas ČR pracuje na základě firemních provozních a bezpečnostních kritérií, která jsou náročnější, než platné české normy. Společnost Shell Gas ČR je jeden z předních dodavatelů LPG pro motoristy a dodává na naše čerpací stanice vysoce kvalitní LPG pod značkami Shell Autogas a Kralupol.

 

Jedinečnou výhodou pro obec uživatelů LPG v nabídce nové stanice Shell Gas ČR je možnost zákazníků sbírat díky načerpání paliva Smart body ve stejnojmenném věrnostním programu Shell již po prvním natankování. Účastníci tohoto programu mohou své nasbírané body proměňovat za atraktivních podmínek za výrobky a služby smluvních partnerů. V současném Smart katalogu jsou takřka tři stovky položek, od potřeb pro motoristy po televizory.

 

Shell Gas ČR je součástí skupiny Shell a poskytuje kvalitní, profesionální a bezpečné služby uživatelům LPG ve 40 zemích celého světa, kterým toto médium slouží k pohonu motorových vozidel, vytápění bytových i nebytových prostor, technologickým a dalším účelům. 

 

 

Josef Miřácký

Joe PR s.r.o.

www.shellgas.cz


 
 
Fotogalerie:   Okříšky 2006, foto od Sportfoto.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose