www.car.cz
 

Dohoda o rozšíření zemního plynu jako alternativního paliva v dopravě
     16.3.2006 09:10 - tisková zpráva


Zemní plyn má zelenou a Citroën je při tom !

- Dohoda o rozšíření zemního plynu jako alternativního paliva v dopravě
- Veletrh INTERGAS otevírá brány veřejnosti příští týden


Praha, 15. března 2006 – « Značka s dvojitým šípem ve znaku nezahálí v oblasti alternativních energií ani na českém trhu. Vozy na zemní plyn u nás mají zelenou, o čemž svědčí několik nových modelů právě uvedených na náš trh a také naše účast na akcích souvisejících s využíváním zemního plynu v dopravě v ČR », říká Ing. František Neuman, obchodní ředitel Citroën Česká republika, s.r.o.

Ve čtvrtek, 16.3.2006 v 10,30, se např. zúčastníme slavnostního podepisování Dohody o rozšíření zemního plynu jako alternativního paliva v dopravě. Dohodu uzavřou Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR, skupina RWE v ČR, Pražská plynárenská, a.s. a Jihočeská plynárenská, a.s.

Slavnostní akt proběhne v prostorách paláce na Žofíně za přítomnosti mnoha významných osobností, jako je ministr průmyslu a obchodu ČR, Ing Milan Urban, ministr životního prostředí ČR, RNDr. Libor Ambrozek a předseda představenstva RWE Transgas a viceprezident České plynárenské unie, Dr. Ulrich Jobs.

Podpis dohody bude provázen také prezentací konkrétních cílů dohody o využívání plynu v dopravě a výhodách z nich plynoucích pro obyvatele ČR a tiskovou konferencí, za přítomnosti výše uvedených zástupců a představitelů automobilek, které vozy na zemní plyn již nabízejí. Součástí bude taktéž předvedení vozů GNV.

Citroën má v současné době v nabídce Berlingo GNV užitkové, Berlingo GNV osobní a v těchto dnech přijde na trh i Citroën C3 GNV.

Všechny tyto vozy budou prezentovány široké veřejnosti hned příští týden ve dnech 23.-25.března 2006 na veletrhu INTERGAS na Výstavišti v Praze 7 Holešovicích na stánku společnosti RWE Transgas.


Citroën je součástí francouzské skupiny PSA Peugeot Citroën.

Ing. Martina Bedrnová


 
 
Fotogalerie:   Valaška 2005 od Jirky Rohleny

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose