www.car.cz
 

Natáčení reality show na mosteckém autodromu překazil sníh
     17.3.2006 09:46 - tisková zpráva


Ve čtvrtek 9. března se na mosteckém okruhu sešli protagonisté posledního dílu oblíbené reality show České televize UDĚLÁM COKOLIV (I´d Do Anything) bratři Martin a Miroslav Svojanovští s jezdcem stáje ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT a.s. Michalem Matějovským, aby s ním - jako odměnu za splnění úkolu jednoho z bratrů v tomto pořadu - strávili celý den během testování vozu Afa Romeo 147 GTA.

Když však všichni dorazili na okruh, bylo zřejmé, že z testování mnoho nebude, neboť vydatná sněhová nadílka nedovolila vůz na trať nasadit. Přesto proběhlo seznámení se závodní technikou v boxech a pan Svojanovský si také odpoledne vyzkoušel jízdu na novém, nyní zasněženém Polygonu hned vedle závodního okruhu. Vše zaznamenaly kamery České televize a to, jak probíhalo splnění přání panu Svojanovskému, uvidí televizní diváci v nejbližším dílu pořadu UDĚLÁM COKOLIV.

"Velmi nás mrzí, že jsme nemohli přání pana Svojanovského plně splnit díky nepříznivému počasí a tak jsme mu nabídli účast na nejbližším testování, které proběhne v závěru tohoto měsíce. Věříme, že se do té doby počasí už umoudří a pan Svojanovský si závodní vůz vyzkouší a prožije s námi ještě jednou jeden den na mosteckém autodromu." řekl na závěr technický manažer týmu Roman Seidl.

 

PR

http://www.csms.cz/


 
 
Fotogalerie:   A1GP v Mexiku 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose