www.car.cz
 

Adam Lacko se intenzivně připravuje na novou sezónu. S truckem MAN !!
     20.3.2006 19:00 - tisková zpráva


Před blížícím se zahájením sezóny se také zintenzivňuje tréninková zátěž Adama Lacka. "Chodím teď častěji do posilovny. O program tréninků i o vyladění stravy se již tradičně stará trenér a zároveň i dlouholetý automobilový závodník MUDr. Jaromír Jiřík", říká jezdec Adam Lacko a trenér k tomu dodává: "Zaměřujeme se hlavně na zvýšení výkonnosti oběhového systému a hodně času věnujeme také posilování, resp. zvyšování svalové hmoty na úkor tukové tkáně".

Adam Lacko, který se nyní pohybuje mezi posilovnou, plaveckým bazénem a dílnami společnosti ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT a.s., si ale v minulých dnech našel chvíli času a navštívil XX. Zimní olympijské hry v Turíně, kde fandil spolu s legendou českého hokeje Františkem Černíkem našim hokejistům v zápase proti Finsku. To už je ale minulost, za týden, konkrétně ve dnech 27. až 28.3.2006, jej už čekají první ostré testy s tahačem MAN na mosteckém okruhu. 

Setkání mistrů na motokrárách


Tentokrát na radotínském "Setkání mistrů" družstvo INTERNET EXPRES Prima Teamu nezopakovalo své prvenství z konce minulého roku. Posádka ve složení Adam Lacko, Michal Matějovský a Jiří Janák skončila na 4. místě.

"O to umístění tady tolik nejde. Samozřejmě, že jsme chtěli obhájit loňské prvenství a i když nám to nevyšlo, bylo setkání s našimi jezdeckými kolegy a kamarády před nabitou nadcházející sezónou velmi příjemné" podotkl po návratu do Hradce Králové Michal Matějovský.

Dvouhodinový závod, který byl po dopoledních kvalifikačních rozjížďkách odstartován v sobotu 18.3.2006 krátce po poledni, vyhrála posádka Studia KART ve složení J. Navrátil, F. Marhoul a L. Vazsily.


 
 
Fotogalerie:   Monza 2005 - MS cestovních vozů - Adam Lacko

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose