www.car.cz
 

Ford Focus získal: CENU za celoživotní zásluhy
     tisková zpráva


Touto cenou Autocar většinou oceňuje vynikající osobnosti automobilového světa, ale v případě Fordu Focus udělal časopis výjimku. Ve zdůvodnění Autocar říká, že Ford Focus navždy změnil segment kompaktních rodinných vozů a že je možné, že už žádný jiný automobil tohoto segmentu nebude tak dobrý jako Focus.

Focus byl poprvé představen v roce 1998 a hned také vybojoval titul "Evropské auto roku 1999". Následovala skutečná smršť národních i mezinárodních titulů a ocenění, mezi nimi také "Auto roku 1999 v České republice". Ford Focus také jako dosud jediný automobil v historii vybojoval titul Auto roku v Evropě i v Severní Americe. Dodnes tak Focus získal více než 50 důležitých titulů.

Dr. Franz Laermann, manažer vývoje Focusu, který cenu přebíral, prohlásil: „Ford Focus je jednoznačně největším úspěchem v celé mé kariéře.“
 
Ford Focus stale patří k nejprodávanějším osobním vozům v Evropě. Například ve Velké Británii je už od svého představení nepřetržitě až dodnes nejprodávanějším osobním automobilem.

V České republice je nyní v rámci limitované nabídky Ford Focus k mání už od 359.990,- Kč, s turbodieselovým motorem pak od 408.900,- Kč.

tisk info

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose