www.car.cz
 

Rally Berounka připravena na příští soboru
     28.3.2006 16:44 - tisková zpráva


Dovolte mi,
abych Vás jménem pořadatele pozval na první soutěž Erzetka Cupu nesoucí název Rally Berounka. Celou soutěž pořádá ARK Hořovice. Termín konání je stanoven na 8. dubna 2006, což je sobota.

Tento závod se skládá ze tří rychlostních zkoušek, které se jedou třikrát.Celkový počet RZ je tedy devět. Již k dnešnímu datu je přihlášeno 63 posádek a předpokládá se, že ještě nějaké přibudou, takže je opravdu na co se těšit. Mapy celé rally se objeví na internetu den před konáním soutěže.

Aktuální informace jak pro jezdce, tak i pro diváky, naleznete na www.arkhorovice.cz, kde také najdete aktuální seznam přihlášených posádek a kontakty na ředitelství soutěže v případě, že by Vám bylo něco nejasného. Všichni jezdci i diváci jsou srdečně zváni.

Kontaktní e-mail pro zaslání přihlášky: ark@seznam.cz, kontaktní telefon na ředitele soutěže Aloise Janků: 777 003 499 nebo 607 779 923.

Těšíme se na setkání u rychlostních zkoušek Rally Berounka.

ARK

oficiální stránky : www.arkhorovice.cz,


 
 
Fotogalerie:   Rallye Světlá , foto Luboš Novosád - kuriozita !!

 
 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose