www.car.cz
 

Staňte se na pár chvil lovcem či traktoristou. Od neděle v Brně
     29.3.2006 13:40 - tisková zpráva


Kdo by si nechtěl zvednout adrenalin střelbou na cíl? Zcela bezpečná je k tomuto účelu laserová střelnice. V pavilonu Z na výstavišti si budete moci střelbu vyzkoušet a dokonce přitom vyhrát kupon na zboží z prodejny loveckých a sportovních zbraní Kettner. Netrefíte sice tak krásné trofeje, jako budou v pavilonu vystaveny, ale prožijete nezapomenutelné chvíle.

Pokud máte rádi silné koně pod kapotou, pak se nic nevyrovná jízdě na pořádném traktoru. Brázdit pomyslný pole lán můžete přímo v areálu výstaviště. Jízdy zručnosti pro návštěvníky jsou připraveny na 5. a 6. dubna.


Já do lesa nepojedu a na pole taky ne

Nemusíte jezdit do lesa, když vám přímo v centru jihomoravské metropole jeden takový vyroste. V kruhovém pavilonu Z na výstavišti se na několik dní objeví jezírko s vodopádem, hájovna s posedem, lesní porosty a také umělá liščí nora. Štěkot loveckých psů se bude mísit s mysliveckými evergreeny, na podiu se lepé děvy obléknou do slušivých kamizol a se svými švarnými hochy předvedou netradiční módní přehlídku.

Na opačném konci areálu se pro změnu budou pást ovečky, kozy, krávy a prasata. Na zdejší výstavě hospodářských zvířat předvedou chovatelé své elitní jedince a připraví program pro malé i velké diváky.


Pochutiny, které jinde neokusíte

Aby se návštěvník cítil na brněnském výstavišti skutečně dobře, musí mít možnost pochutnat si na něčem opravdu lahodném. Kdo si nevybere kančí, jelení či zaječí speciality v originální Myslivecké restauraci, toho možná potěší netradiční výrobky z kozího a ovčího mléka. Milovníci sladkého si jistě najdou cestu k medu – a bude to ten pravý český, moravský a slezský. Přímo v pavilonu vás čeká největší včelařská prodejní výstava, jakou Brno zažilo. Nebudou chybět ani živé včely a pánové pozor - pravá nepajcovaná medovina.

Zapomněli jsme vám napsat, že kromě toho všeho můžete shlédnout expozice 640 vystavovatelů z 19 států, včetně aktuálních novinek. Za symbolické vstupné 60,-Kč , zlevněné 30,- můžete vyhrát malotraktor nebo loveckou pušku.

 

PR BVV


 
 
Fotogalerie:   Offroad Maraton 2006 z Chříče od Miloše Jenčíka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose